SİVAS´ta da Değişim Bekleniyor

SİVAS´ta da Değişim Bekleniyor

Metal yorgunluğuna uğramış teşkilatların değişmesi gerektiğini her ortamda dile getiren Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, ?mukaddes yüke hamal olanlarla yolumuza devam edeceğiz? dedi. Cumhurbaşkanı, Belediyelerin ise asla ve asla yolsuzluklar içinde olmaması gerekti

  SPHM ÖZEL HABER

  İSTANBUL´da, Ak Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısında partililere hitap eden Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, 2019 çok çalışmalıyız dedi. Partinin ve davanın sırtına yük olanlarla yolumuzu ayrıcağız diyen ERDOĞAN, ?Mukaddes yüke hamal olanlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu erdemle hareket etmeyenleri ayıklayarak yolumuza devam edeceğiz.? demesi salonda alkış aldı.

Makam ve koltuktan güç alanlara da sert göndermelerde bulunan ERDOĞAN, bu tür haksızlıklara müsaade etmeyeceğiz dedi.

15 Temmuz gecesi ?yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan? nidası ile milletin sokaklara döküldüğünü ve FETÖ hainlerinin ellerinin boş döndüğünü dile getiren ERDOĞAN, ?Onlar kaçacak biz kovalayacağız? dedi. ?Ha PKK ha FETÖ, bunların hepsi aynı diyen ERDOĞAN, ?Allahın izni ile bu hainlere geçit vermeyeceğiz dedi.

Belediyelerin ise asla ve asla yolsuzluklarla anılmaması gerektiğine vurgu yapan ERDOĞAN, ?her yönetici ÖMER gibi adil olmalı? dedi.

 



Anahtar Kelimeler: SİVAS Değişim Bekleniyor
...
25.08.2017 10:53:55
sayın reis GEMEREYETEŞKİLATINİÇLER ACISIİLÇE BAŞKANI HACI YALÇIN PARTİ BİTİRDİ GEMEREKTE BİR ARAŞTIMA YAPTINIZDA GÖRÜLECEKTİR ZİYAŞAHİNE SIKINTILAR İLETİLDİYİ HALDE ADAMIN UMURUNDADEYİL İYİKİ VARSIN SIVASPOSTAGAZETEİ