SİVAS´ta En Çok Konuşulan Konu

SİVAS´ta En Çok Konuşulan Konu

Seçimlere az bir zaman kala çarşıda pazarda BELEDİYE BAŞKANI adaylarının isimleri konuşulmaya başladı. ŞEHİRDE ise dilden dile adeta atasözü gibi dolaşan ?Sami AYDIN Aday olursa AK PARTİYE OY vermeyeceğim? sözü GENEL MERKEZE kadar ulaşıyor.

 

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS yerel seçimlere odaklandı.Mevcut Belediye Başkanından dert yanan samimi AK PARTİ seçmeni ise BAŞKAN arayışlarını sürdürüyor. Ak PARTİ´ye gönül vermiş pek çok seçmen geçtiğimiz genel seçimde CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´a oy verirken, parti bazlı ise AK PARTİ´ye oy vermedikleribiliniyor.

Ak Parti merkezde 20 puana yakın oy kaybına uğrarken, bunun en önemli sebeplerinin Sami AYDIN ve ekibi olduğu kamuoyunda dile getiriliyor.

Son birkaç aydır ise çarşıda pazarda dilden dile dolaşan bir söz adeta KARTOPU gibi yuvarlanarak büyüyor.

Pek çok SİVASLI´nın ?Belediye Başkanı Adayının tekrar Sami AYDIN olması durumunda? AK PARTİ´ye oy vermeyeceklerini dilden dile dolaştırmaları AK PARTİ Şehir yönetimine kadar ulaşmaya devam ediyor.

Sami AYDIN ve ekibini başarısız bulan SİVASLILAR, Başkan ERDOĞAN´ın şehirde kaybedilen oyların tekrar alınması için yeni bir ismi seçmesi durumunda Ak Parti´nin yüksek oy oranına ulaşacağı görüşlerini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Konuşulan Konu
sinan korkmaz
9.08.2018 18:55:09
sami aday olursa ak partiye daha oy yok sami aydın ak parti camiasına hiç yakışıyomu adama oy veriyoruz oyu banamı veriyosunuz tayyip erdoğana veriyosunuz diye vatandaşı tersliyo

Centas
14.09.2018 17:52:26
ey ahali.sami başkan sivasın şansıdır ama reklam yok görünmüyor..sivasın çehresi değişiyor.görülmüyor..gazi altgeçidi,klavuz alt geçidi,yenişehir alt geçidi bitmek üzere üniversiteye yeni bulvar demek onu anlayıp görene,mevlana tüneli sivasın geleceğinde bulmuş gibi olacaksınız,karşıyaka köprüleri ,sanayi alt geçidi görünmez şeylerde değil ama nerden bakılıyor anlamıyorum .bağımsız bile aday olsa oyum sami başkana ..((ha bu arada herhangi bir ilişiğim de yok kendileriyle..)) sadece son döneminde benim gördüğüm bu kadar diğerlerine bu sayfa yetmez sanırım.saygı ve selamlarımla..