SİVAS´ta Neler Oluyor?

SİVAS´ta Neler Oluyor?

Yaklaşık 2 yıldır Paralel Eğitim Kurumları ile mücadele eden, PARALEL ile yürüttüğü mücadele Bakanlık tarafından örnek alınıp, hatta bütün il Valiliklerine SİVAS gibi hareket etmeleri direktifi verilirken, bu işi başarı ile yürüten Milli Eğitim Müdür Yard

 

?Tabanı ibadet, ortası ticaret ve üst tabakası? yabancı gizli servislere hizmet eden PARALEL YAPI´ya Türkiye´de aman verilmiyor.

PARALEL İHANET ŞEBEKESİNE finansman desteği sağlandığı ve işlemlerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla 3 şirkete kayyum atanması sonrasında kayyumlar mahkeme kararı ile göreve başladılar.

Sivas Sulh Ceza Hakimliğince Ceza Muhakemesi Kararınca, Sultan Murat Eğitim Kurumları, Selçuk Fen Eğitim Hizmetleri AŞ ve Gökkuşağım Eğitim Danışmanlık, Basın Yayın, Pazarlama ve İnşaat Turizm AŞ´ye ait şirketler kayyum denetimine girdi.

Bu çalışmada, son 2 yıldır büyük çaba gösteren Özel eğitimden sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet SEVİM´in, Paralel Yapı´nın bütün oyunlarını bozup, tehditlerine papuç bırakmaması kamuoyunda takdir edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın, büyük mücadelesinden güç alan SEVİM´in, Paralel Yapı´nın ?gizli şifrelerini? çözdüğü ve hülle yolu ile okul açmalarının da önüne geçtiği biliniyor.

Son demde SULTAN MURAT KOLEJİ başta olmak üzere, 3 paralel şirkete el konulmasından birkaç gün sonra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet SEVİM´in ?ÖZEL ÖĞRETİM?den alınması deprem etkisi oluşturdu.

Bu konuda uzman olan Devletin ve Cumhurbaşkanı´nın hassasiyetlerini örnek alarak, PARALEL İHANET ŞEBEKESİNE aman vermeyen SEVİM´in, hangi saikle, özel eğitimden el çektirildiği kamuoyunda merak ediliyor?

Ahmet SEVİM´in ?özel eğitim? den alınması akabinde PARALEL camiada büyük sevinç yaşanırken, PARALEL karşıtı vatanperver camia ise bu durumu CUMA gününden bu yana analiz etmeye çalışıyor?

 

 PARALEL YAPya karşı SİVAS´ta en büyük savaşı veren SİVAS POSTASI GAZETESİ kamuoyu adına soruyor;

 --Paralel ihanet şebekesi ile canını dişine takıp onca tehditlere boyun eğmeyerek mücadele eden Ahmet SEVİM, bu görevden neden alınmıştır?

--Paralel Yapı´nın hücrelerini ve bağlantılarını çözen SEVİM´in bu görevden alınması, devlet adına bir zafiyet oluşturmaz mı?

--Sayın CUMHURBAŞKANI´nın PARALEL ile mücadelede profesyonel hareket edilmesi direktifi neden dikkate alınmadı?

-- Yaklaşık 2 yıldır ?ÖZEL ÖĞRETİM? işleyişini bilen ve Paralel Yapı´nın ?hülle? yolu ile okul açma girişimine engel olan SEVİM, SULTAN MURAT´a kayyum atanılması akabinde neden görevden el çektirildi?

-- SEVİM´in ?özel ÖĞRETİM?den alınmasının nedenleri arasında 3 Paralel şirkete el konulması var mıdır?

-- Konu ile ilgili şehirde etkin olduğu iddia edilen Paralel lobinin bunda parmağı var mıdır?

--Ahmet SEVİM´in görevden el çektirilmesi kamuoyunda PARALEL´in devlete operasyonu olarak algılanmaz mı?

--Ahmet SEVİM´in ?özel öğretimden? alınması sonrasında, PARALEL oluşumun büyük mutluluğunun anlamı nedir?

-- Yapılan bu tasarruf neye göre yapılmıştır?

--Paralel yapının inlerine giren bir eylem akamete uğramış mıdır?

--Sayın CUMHURBAŞKANI´nın ?KAYMAKAMLAR? toplantısında PARALEL İLE ilgili MÜCADELEDE ?Özel Kalemimden? bana ulaşın direktifine rağmen, bu tasarrufun anlamı nedir?

--Bu tasarrufta kimler etkin olmuştur?

--Ne gibi bir ayak oyunu veya yanlış adım söz konusudur?

--Milli Güvenlik Meselesi olan bir konuda, alanında uzman bir bürokratın konudan el çektirilmesinin, DEVLET İŞLEYİŞİNDE izahı nedir?

-- Konu Sayın CUMHURBAŞKANI´na iletilecek mi?

--Paraleli koruyan siyasi ve bürokrat var mıdır?

--Paralel yapı´nın ?gizli hücrelerine inen? yöneticiler neden görevden alınmaktadır?

--Paralel Yapı ile mücadele eden isimler er geç ?gizli Paraleller tarafından? başka bahanelerle görevden el çektirilmekte midir?

-- Şehirdeki PARALEL güç hakkında Sayın CUMHURBAŞKANI bilgilendirilmekte midir?

--Sayın Cumhurbaşkanının hilafına hareket eden ve PARALEL yapıyı kollayan ?gizli bir el? var mıdır?

-- Sayın Cumhurbaşkanı, bu konularla ilgili doğru bilgilendirilmekte midir? 



Anahtar Kelimeler: SİVAS Neler Oluyor
...
5.04.2016 08:07:42
Paralel yapıyla savaşta en etkili mücadeleyi ve savaşı emniyet ile Ahmet sevim yapıyor. Zekeriya Çınar zamanında başlatılan mücadele. Tayyip Erdoğanın dediği gibi kökleri kazınacak. Ama gel görki paralel çeteyle mücadele eden kim olursa başına bir iş geliyor hemen. Önce Zekeriya çınar, şimdide Ahmet sevim. Evet paralel sivasta halen etkin. Hemde bunları vekil abilerine yaptırıyorlar. Sorduğun zaman H.B. ye ben paralel ile ilişkimilgili kestim diyor. Kardeşim niye ozaman paralele savaş açmış insanlarla uğraşıyorsun. M. Altinsy H.B. nin bu oyununa gelmemeliydi. İş birligide olabilir. Reis bunu duyarsa ikisininde kellesini alır. Demedi deme ibrahim

öz sivaslı
5.04.2016 17:38:28
H.Bilgin´in vekil olmaması için tek bir sebep var ise olamaması için yüz sebep vardı ama yine de oldu. Bundan sonra vekil olmasam da olur diye düşünüyor olmalı. Onun için gözünü karartmış gidiyor. Onu durdurabilecek olanlar da şerrinden korkuyor ve susuyor. Sayın bakan ise maalesef bunda da seyirci kalmayı yeğliyor. Parelelciler Türkiye´ye kıymadan önce sivası tüketecekler. Ahmet SEVİM tek başına beşyüz hilmi eder ama aslanın tilkiye boğdurulması sivas´ta yeni birşey değil ve ilk kez olmuyor.

Nejat DEMİR
6.04.2016 13:54:53
Kıymetli Ahmet Sevim gibi değerlerimize sahip çıkmak lazım ve inanıyorum sahip çıkılacaktır şahsım olarak Sivasın eğitimi için.

Nejat Demren
10.04.2016 22:56:41
Ahmet Sevim gibi bir vatan sever desteklenmelidir. Dün Ahmet Sevimin sayesinde oralarda biryerlere gelenlerin bugün Ahmet Sevimi milli eğitimde fazlalık olarak görmeleri çok büyük vefasızlıktır. ahmet sevim sayesinde oralara gelenler bugün onun kalktığı yere sevinirek oturmalarıda çok büyük vefasızlık örneğidir. Ahmet Sevimin parelelle olan mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz. Yerine gelen zatın bu konuda herhangi bir irade gösteremeyeceğini de herkes biliyor.

Abudullah Suvaslı
15.04.2016 14:10:19
Ahmet Beyin Alınmasındaki en büyük etkenlerden biri bence Ahmet beyin miadını doldurduğunu düşünen en yakınındakiler. Tabiki Hilmi bey üzerinden İlhan Karakoç´un da etkisini unutmamak lazım. Adam hala ilde etkili ve atama yapılor. İlginç doğrusu

Adamın biri
16.04.2016 15:25:35
Ahmet hocam bugün birilerini rahatsız etti diye gönderilmiş olabilir ama gidişine sevinen ciğeri beş para etmezler unutmasınlarki Ahmet Hoca dilsiz şeytan değilki sussun yada korksun o doğru bildiğini yapmaya devam edecektir. Ne paralel nede çevresinde otlayanlar kazanamayacaklar.

Davut Doğrucu
17.04.2016 22:55:02
bence Ahmet sevim milli eğitim müdürünün pek hoşuna giden biri değil Ahmet sevim dik duruşlu biri mustafa Altınsoy medyada hop oraya hop buraya gezen biri. paralel yapıyla mücadelede popüler olan birisinin kendisinden daha fazla önemsenmesini kendi için tehdit olarak algıladı. hem de işin para boyutu var özel öğretimden sorumlu müdür yardımcısı olarak bir dediğini iki yapmayan harun tanı bu paralı bölümle nemalandırdı. bunda yüzde yüz kendi menfaati vardır. bu milli eğitim müdürünün ticari zekası var ama akparti döneminde bu adamı nasıl müdür ederler hayret.

Asalaklara inat
19.04.2018 22:31:21
Sivas´ta milli eğitimi babasının çiftliğine çeviren tüm sülükler keşke alınsa görevinden nemalanan ve nemalandıkları elden gidince nasılda her tarafa saldırıyorlar.