Sivas´ta PARALEL Tezgah mı?

Sivas´ta PARALEL Tezgah mı?

Sivas 2 gündür İl Milli Eğitim Müdürü´nün SİVAS´tan alındığı iddiaları ile çalkalanıyor. PARALEL Yapıya Sivas´ta aman vermeyen ÇINAR, son olarak dershane dönüşümünde de PARALEL YAPI´nın önüne set olmuştu.

 

Sivas´ta ilginç bir gelişme yaşanıyor. Devletin Paralel yapı ile mücadelesi devam ederken, Sivas´ta Paralel yapıya en açık tavır koyan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ın, Sivas´tan alınma girişimi devam ediyor.

Paralel yapının okullaşma girişimlerine engel olan, Paralel Dershane ve Okulların denetlenmesini ilk Sivas´tan başlatan ve Bakanlığın bu davranıştan dolayı Sivas´ı örnek aldığı bilinirken, ÇINAR´ın bir anda ?gizli eller? in devreye girerek görevden alınması girişimi şok etkisi oluşturdu.

Son olarak paralel okullaşmanın 2 tane okuluna set olan ÇINAR´ın, kim ve kimler tarafından yalan yanlış bilgilerle görevden alınmasını istediği Sivas´ta konuşulmaya devam ediyor.

Sivas kamuoyu TBMM Başkanı İsmet YILMAZ´ın bu konuda müdahil olarak başarılı bir insanın görevden alınma girişimini engellemesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın Paralel Yapı ile Mücadelesi devam ederken Sivas´ta Paralel yapı ile etkin mücadele çalışmasının neden yapılmadığı sorgulanıyor.

 

Sivas Kamuoyu adına soruyoruz?

 -Sivas´ta Paralel Yapı ile Mücadele eden bir İl Müdürü neden görevden alınmak istenmektedir?

--Paralel okullaşmayı imzalamadığı için son hafta hemen görevden alınma girişimini kim başlattı?

--Milli Eğitim Müdürünün Paralel Yapı okullarını denetlemesi, Bakanlık tarafından da örnek alınmışken, birden bire hangi ?gizli el? Milli Eğitim Müdürünün görevden alınması girişimini başlatmıştır?

--Bunun arkasında ?bir vekil ve bir yerel siyasinin? olduğu iddiası doğru mudur?

--Seçim yenilgisinin sorumlusu bir vekil olarak gösterilirken, bunu İl Müdürüne yıkmak doğru mudur?

-- Milli ve manevi değerler eksenli bir çalışma yürüten İl Milli Eğitim Müdürü kimleri rahatsız etmiştir?

--Paralel yapı mensupları ile ?bir vekil ve bir yerel siyasi figürün? ortak hareket ettikleri doğru mudur?

-- Bu görevden almada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın haberi var mıdır?

 



Anahtar Kelimeler: Sivas PARALEL Tezgah
KARAKOÇ fAKTÖRÜ
4.09.2015 15:09:42
sENDİKA yapmış olabilir.

yazık olur
4.09.2015 17:13:57
Çok yazık olur sivasa.A.murat tanerden yararlanamayan sivas turan akpınar belasına uğradı.zekeriya çınar mem i toparladı giderse sivas kaybeder.

Nejat DEMİR
4.09.2015 18:00:49
Paralel olmayanların asla atanamayacağı bir süreçte kamu yönetiiciliğine gelmesi bugünse paralelle uğraştığı için alınıyor denmesi çoooook karışık bir durum. Ancak ilimizin insana sevgili Allah korkusu olan işinin ehli hukuku herkes için eşit uygulayacak nefsinin kölesi ve egosu olmayan kamu yöneticilerine gerçekten çooook ihtiyaç var. Bu konuların muhataplarınında bu vizyon ve misyonda olması bu işi dahada kolaylaştırır.

melihh
4.09.2015 18:46:17
Milli Eğitim öyle bir hale geldi ki İlhan Başkanın ekibi olmadı Halil İbrahim Bey den referans almadan idareci olunamaz hale geldi ya.Buralar devlet kurumu değil mi özle sektör mü nasıl bir millie eğitim yaaa iki grup yakınıda isen hersey olabiliyorsun bir anda.Bir İlhan bşakanın ekbi sonra Halil İbrahim beyin ekibi.Her ikisininde ekibinde yakında olanlar maşallah astık kestik bu ne ya özel sektör mü okullar.Çekin ellerrinizi ve izin vermesin Müdür Bey bunlara.Sendika savaşaına döndü kaç aydır miiili eğitim onun adamaı bunun adamı eee kimsenin adamaı olmayıpta gerçekten bir işi yapabilecek liyakatlı kişiler ne olcak.Nasıl vebalini ödeyeceksiniz ahirette hem onları hem dolaylı oalrak o kadar öğrencinin hakkını....

İBRAHİM ULUÇAY
4.09.2015 20:56:37
İslami Kimliği ve Duruşu ile Adam gibi Adam olan, Dava Adamlığı ve Adanmışlığı Sergileyen, Milli ve Manevi Değerler Ekseninde Çalışmalar Yürüten, İlimizde Sivasi Hareketi Projesini Başlatan; Yeni Yeni İmam Hatip Ortaokulları ve İmam Hatip Liseleri Başta Olmak Üzere Onlarca Eğitim Yatırımını İlimize Kazandıran, En Son Olarak İl MEM Hizmet Binasını Eski ve Köhne Vaziyetten Kurtarmak İçin Büyük Emek Harcayan İl Milli Eğitim Müdürü ile Uğraşan, Şehrimizin Eğitimine Sekte Vurmaya Çalışan kriptolu YavşAKlar Kim? İl MEM Müdürü Hangi Paralel Yapının, hangi Menfaat ve Çıkar Baronlarının Kuyruğuna Bastı, Kimleri Rahatsız Etti? Ve Hepsinden Öte Kendi Öz Evladını Yiyen Ak Parti Kendi Ayağına Kurşun Sıktığının Farkında mı? Ak Parti, 3.lig mahalle siyasetçisi zihniyetinden kurtulup, etrafında yuvalanan çıkar ve menfaat gruplarının oyuncağı olmaya devam ederse, küçük adamların küçük hesaplarına boyun eğmekten kendini bir an önce kurtarmazsa; Ülke genelinde olduğu gibi yerelde de kan kaybetmeye, bir zamanların ANAP´ı gibi erimeye ve yok olmaya mahkumdur..

SİVASL
4.09.2015 21:09:35
TEMİZ BİR ADAMDI MÜDÜR. SİVAS ADAM TÜKETİYOR. ÇALIŞAN İNSANA AMAN VERİLMİYOR.

Hasan
4.09.2015 23:16:05
Sivas başarılı adamları barındırmıyor..yakın zamanda sağlık camiasında Bahattin İlter gitti şimdi sıra Zekeriya beye geldi..insanlar başarılı olup büyüyünce gölgeleri birilerini rahatsız ediyor anlaşılan..

Fikri
4.09.2015 23:42:15
Siyasi ve sendikal çıkarlar Uğruna böyle bir insanı ilimizden göndermek başta ismet yılmaz ve milletvekilleri ile Sivas AKP il Başkanlığı´nı zor durumda bırakır. Demedi demeyin.... O Sendikacı da çok ah alır.... Demedi demeyin. Mazlumun ahı..... ....... Demedi demeyin

Muallim
5.09.2015 00:49:51
Sn Meclis Başkanımız İsmet Yılmaz´ın Gürün dahil Belediye seçimlerindeki başarısı ve son genel seçimdeki başarısı da göstermiştir ki ilimiz siyasetinde çok etkilidir. İl Müdürü hakkında da eminim çok ama çok etkili bir tutum sergilemiştir. İlimizi temsilen yeni Bakan H. Bilgin, Valisi de İ. Karakoç olacak galiba. İki muhteris ile Sivas gurur duyuyor. Olağanüstü kongre neden gerekiyor şimdi daha iyi anlaşılmalıdır.

Muallim
5.09.2015 00:57:09
Ey Eğitim Bir Sen delegesi sendikada kime/kimlere güç verdiğini gördün mü? Ne erken seçim, ne terör, ne 4 Eylül, ne kitap fuarı ne de eğitimin sorunları umrunda olmayan bu adamlara dur demeyecek misin? İşi gücü atamalarda yakınlarını kollamak olanlara artık yeter demeyecek misin? Seyirci olmanız için mi üyeler sizi delege seçti?

Muallim
5.09.2015 01:02:25
Karakoç faktörü olabilir diye kibirle yazan adam kim olabilir acaba? Bu gurur sahibi kim? Unutma ki "Allah´ın dediği olur" Ne o? yoksa "öyle değil"diye mi iddia ediyorsun? Sonunu çok merak ediyorum f_aktör çook.

EĞİTİMCİ
5.09.2015 07:18:16
ŞEMSİ SİVASİ HAZRETLERİNİ KİMSELER BİLMEZKEN, ZEKERİY Bey yeniden anımsattı. Çok çalıkan namuslu bir insandı. Yalan yanlış ile karalandı...

SİVASLI
5.09.2015 07:22:47
Adam çalışkan adamdı. AMA YANINDAKİLER NEFSİ DAVRANDI. CELAL baldızını müdür yaptı, öbürü yiğenini derken, birilerine koz verildi. YOKSA ALLAH VAR ZEKERİYA BEY ÇOK GAYRETLİ BİR İNSANDI.

Sefilix
5.09.2015 09:59:07
hiç değişmiyorsun Sivas. Demirel´e isnat edilen bir hikaye aklıma geldi. Hani heyetler gitmiş hangi iller var demiş rahmetli de demişler şurası burası arada bir de Sivas lafı geçmiş. Demirel hemen Sivas´ı alın onların işi uzun sürmez yine birini görevden al onu sür bunu ata diye gelmişlerdir demiş. Hiç değişmedi değil mi ağalar paşalar. En çok haber yorumu bu habere yapılmış. Eh ne diyeyim akp demek mevki makam ikbal istikbal davası değil mi? diğer haberlere bakın seçtiğiniz vekillerle ilgili neler yazıyorsunuz. Yapacak bir şey yok artık acımıyorum bile bu tiplere. Yiyin birbirinizi. Ya hu hani ehliyet liyakat yetenek vs vs diyordunuz. Ne oldu? Adaaammmmm her şeyiniz lafta. Neyse ilahi adalet önünde hesap vereceksiniz ya buradaki gibi olmayacak biliyorsunuz değil mi? yani burda saf seçmeni kandırdığınız gibi değil yani. kanun da koyamazsınız anayasa gibi işinize geldiği gibi eğip bükemezsinizde. Torpil sendika partide yok orada. Du bakalım nasılsa hepimiz orada olacağız göreceği kim ak kim kara hacılar. Siz böyle makam mevki haberlerine yorumlar yazmaya devam edin :)

Adalet Göz kırptı
5.09.2015 19:21:43
Z.Ç INAR: Şemsi Sivasi okul müdürünü Abdulkadir SELVİnin sene boyunca gösterilmeyen derslere karnede not vermesi olayını , resmi evrakta sahtekarlık boyutuyla değilde, görevi kötüye kullanma boyutuyla inceletip aklamaya çalışan ,Sendika seçimlerinde taraf olan bir il müdürü.Aile etrafıyla topyekün siyasete batmış birinin, yanlışlarının da temsil ettiği partiye kesilmesi çok normal.?Adalet? AK parti amblemindeki tozlu yerinden göz kırptı desenize.Hamdolsun.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Benim adamım ne yapsa haklıdır anlayışına son verilmeli,Z.ÇINAR, A.SELVİ siyaseten tutunuyorlar, kimse bulunmaz hint kumaşı değil.ADALET BİR GÜN HERKESE LAZIM

aydın yavuz
5.09.2015 19:30:39
paralel okullarla mücadelede nabi avcı nın övgüsünü almış.Türkiyeye örnek çalışmalar yapmıştı.Bu işte parmağı olanlar sorgulanmalı ve hesap vermeli.Sivas ta seçim böyle kaybediliyor.

hilmi bey
5.09.2015 19:35:34
sivas a müdür dayanmıyor.Sıradaki gelsin.Süleymen demirelin dediği gibi Sivaslılar birini görevden almak için gelmiştir.diyordu ya 30 yıldır değişen bişey yok.Müdür gidince herşey düzelecek mi??? Bekleyip göreceğiz.kavgayı müdür başlatmadı bitirende onun gitmesi olmayacak.

kadrolu başkan
5.09.2015 20:21:44
İlhan gitmeden sular durulmaz.sendikayı birkaç kişiye mahkum etti.sendikanın kapısını açan yok.bu kutuplaşma bitmezse istifa edeceğim.birleştirici olamadılar.

Hasan Serttaş
5.09.2015 20:59:48
Zekeriya Bey Sivas için bir şanstı. Sendika Başkanı İlhan Bey ile yıldızı barışmadı. İlhan Bey yanlış işlerine birisini daha katmış... Ama mahkeme kadıya mülk değildir... Zekeriya bey için baki olmayan Müdürlük, İlhan Bey için baki mi olacak... İlhan Bey uyuyan hücreleri harekete geçirmiştir bu hamlesi ile...

aman
6.09.2015 17:00:47
Müdürü aldırdık oleyy.yaw arkadaş müdür aldırmanın başarı sayıldığı bir ilde yaşamaya utanıyorum.fabrika açtılar sanki basit varlıklar..eeéee yeni geleni ne zaman alacaksınız eyy sefil ve bi çare güya Erk li zevat . Zekeriya müdür ve Şemsi sivasi sizi çok pis çarparak benden söylemesi.

Adem T
8.09.2015 11:40:09
İbrahim ULUÇAY şefim sen öncü olsan bir Sivas-i Hareketlendirsen Müdürümüze sahip çıksak haksızlık karşısında susan dilsizlerden olmasak

AÇIK MEKTUP
8.09.2015 14:51:17
Müdür bey sen bizi bilmezsin biz bir başarı oldumu onu akamete uğratırız biri iyi şeyler yaptımı ayağını kaydırmak için neler yaparız neler fitne dedikodu ve iftira oldumu başımızı açar koşarız eğitime katkı yapanları, kaliteyi artıranları en birinci düşman ilan ederiz amaaaa meydanlarda hak hukuk İslam için gırtlağımız yırtılana kadar bağırırız sen bu İl´e 1 değil 10 numara büyük geldin ,rüzgar fırtına, kar, boran koca ÇINAR´DAN ne götürebilirki hakkını helal et, emeklerin için hizmetlerin için teşekkür ederiz yolunda bahtında açık olsun biz yeni gelecek müdürler için hazırlık yapalım

melihhh
10.09.2015 14:57:19
müdür bey sendika başkanına karşı durdu yaa.İlhan bey istiyor ki atamalar bende sorulsun...Dlegelerinize bir bakın ilhan bey hepsi idareci.Müdürlük mülkatalarında acaba yüksek puanlara baksak kimler çıkar.Sizlerle diyalogları var mı?Sendika nedir faaliyetleri acıktır buromakla yapğtıgınız gibi çeşitli üyeler menfattine bişeyler yapsanız keşke atamalraq direk müdahil olma yerine...

birisi
22.06.2016 13:57:55
daha önce görev yaptıgı yerlerde hizmetin içinde etkinliklere katılmasından dolayı almışlardır.yanar döner insanların sonu bu olur.