Sivas´ta Seni Bekliyordu!

Sivas´ta Seni Bekliyordu!

Bir zamanlar Şarkışla İlçe Başkanlığı yapan ve bunun haricinde siyasi bir deneyim ve birikimi olmayan Ercihan ALTINKAYA´nın, ?aday adayı olmayacağım? diye açıklama yapması komik bulundu. Bir müddettir ANKARA´da olduğu halde herhangi bir Sivaslı´nın sorunu

 SPHM ÖZEL HABER

Seçim sathına girildiği şu günlerde, aday adayı bolluğu yaşanırken, aday adayı olmadığı halde diğer seçimlere veya  bulunduğu konumu yükseltmek ve korumak için ?aday adayı olmayacağım? türü beyanatlar artarak devam ediyor.

Kendini ?Altınyayla, Şarkışla ve Gemerek? halkının oylarını alabilecek yeğana kişi olarak görme girişimini bu sefer de hatırlatan ALTINKAYA´nın ?aday olmayacağım diğer seçime? türü iması komik bulundu.

Bir müddetliğine ANKARA´da görev yapan lakin herhangi bir somut üretimi ve projesi hali hazırda bilinip duyulmayan Ercihan ALTINKAYA´nın, Sivas ve Sivaslılar ile ilgili bir gayretinin olup olmadığı da merak uyandırıyor.

Sivaslılar´ın Ankara da sorunlarının çözümü konusunda zerrece bir gayretinin varlığı da sorgulanırken, hali hazırda kendini vekillik hayaline duçar etmesi ise manidar bulundu.

ALTINKAYA´nın eğitim ve eğitim felsefesi hakkında bir görüşünün veya bir somut ürününün olup olmadığı ise özellikle merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Sivas Seni Bekliyordu