SİVAS`ta Küp Doldurma İttifakı

SİVAS`ta Küp Doldurma İttifakı

Sivas ekonomik olarak daralmaya devam ediyor. Şehrin önünün her alanda açılması gereği ortada iken, bir çok siyasi ve ticari figürün, Sivas için değil de öncelikle kendileri için ekonomik çalışmalar içine girdikleri iddia ediliyor. Deyim yerinde ise ?kend

 

Sivas Postası Haber Merkezine?Sivas Sivas??diye ortada gözüken bir çok etkin ve yetkin kişinin kendi ekonomik kalkınmalarını daha da palazlandırmak için bir takım birliktelikler içine girdikleri bilgileri ulaşmaya devam ediyor.

Sivas´ın dağ gibi sorunları biriktiği halde, şehrin sorunları için beyin fırtınası yürütmesi gereken bir çok etkili insanın, gizli kapaklı kapılar ardında, kendi ekonomik kaygıları ile hareket ettikleri iddia ediliyor.

Bir zamanlar bir birleri ile deyim yerinde ise ?kanlı bıçaklı olan? bir çok kişinin maddi konularda yavaş yavaş bir araya gelip, kendi geleceklerini müreffeh hale getirmenin planlarını kurdukları bilgisi sık sık gelmeye başlıyor.

Alın teri ve helalinden kazanma haricinde ?bu mazlum milletin bir kör kuruşunu bile? şahsi ekonomileri için düşünmeleri durumunda, kamu yararına yayın faaliyeti gösteren Sivas Postası Gazetesi´nin bunu ifşa edeceği ve eline gelen bütün bilgileri kamuoyu ile paylaşacağı herkesçe bilinmelidir.

Sivas´ın onca sorununu ortada olduğu halde, Sivas için çalışması gereken onca etkili ve yetkili insanın, önce kendileri için çalışma yönündeki arzu ve isteklerinin akla ziyan bir uğraş olduğuna dikkat çeken duyarlı insanlar, ?tek derdin Sivas? olması gerektiğini vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda