Tarih: 03.06.2014 11:27

SİVAS`TA MÜDÜR OLMAK VARMIŞ!..

Facebook Twitter Linked-in

Yöneticiler için en rahat görev yeri olan Sivas tercihler arasında.Sivas’ta görev yaptığı süre içerisinde, şehrin eğitimini üst noktalara taşıyamayan Akpınar’ın, gezi ve toplantılarda başarı gösterdiği gözlemleniyor. Milletvekili Hilmi BİLGİN’in desteklediği Turan AKPINAR’ın, eğitim öğretim sonunda başka bir şehre gitmesi bekleniyor.

 Sivas’ta görev yaptığı süre zarfında, gerek görevlendirmeler, gerekse eski müdürlerden dahi az performans gösteren Turan AKPINAR’ın, gezi ve toplantılarda üstün başarı gösterdiği gözlemleniyor. Ardı arkası gelmez toplantılar yaşayan Sivas’ta, bu toplantıların eğitime nasıl bir katkı sunduğu merak ediliyor. Yine bu zamanlarda yurt dışı gezileri ile gündeme gelen Milli Eğitim camiasının, yurt dışındaki hangi eğitim gelişmesini Sivas’a örnek alacakları heyecanla bekleniyor.

Sivas eğitim ve öğretimde adeta doğu illeri ile yarışırken, AKPINAR’ın Sivas’a geldiği günden bu yana hangi önemli proje ile ülkede adından söz ettirdiği merak ediliyor. Rutin dışına çıkmadan, bir görev ifa etme yolu seçen Akpınar’ın, okulların tatile girdiği 13 Haziran itibariyle başka bir yere gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sivas Milletvekili Hilmi BİLGİN’in desteklediği, lakin gerek Bakanlığa gerek Vekillere giden şikayetler sonrasında BİLGİN’in de arkasında durmayacağını belirten parti kaynakları, Akpınar’ın eğitim öğretim sonunda görevinin Sivas’ta sonlanacağını vurguluyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —