SİVAS´tan Temizlenecekler

SİVAS´tan Temizlenecekler

Devlete, dış güçlerin desteği ile baş kaldıran FETÖ´nün bütün tehlikeli uzantılarının temizlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Teröre bulaşmış yapının İller bazında da temizlenmesi sağlanacak. SİVASLILAR, Bakan YILMAZ, Vekil SOLUK, Vali GÜL ve İl Başkan

 

Türkiye Cumhuriyeti´ni ortadan kaldırmak ve dış güçlerin adeta ?yol geçen hanına çevirmek? için silahlı kalkışmada bulunan FETÖ´ye karşı devletin her birimi canla başla mücadele ediyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin son 4 yıldır bu yapı ile mücadelesi devam ederken, yine haber ve yazıları ile bu yapının şehirde kollanıp korunduğunu da sıklıkla dile getirmiştik.

Pek çok ticari ilişki, ihaleler, kadrolara adam yerleştirme gibi iş ve işlemlerde üstün gayret gösteren PARALEL YAPI´ya kimsenin ses çıkarmaması hayret ve ibretle izlenmişti.

PARAELEL YAPI mensubu hainlerin son aylarda bir yan cemaata ?kamufle? olmak için geçtiğini de dile getiren SİVAS POSTASI´nın bu haberlerini, abartı olarak gören pek çok şehir yöneticisinin, bugün itibariyle ?siz haklıymışınız? yakınmalarını dile getirdikleri gözlemleniyor.

FETÖ ihanet şebekesinin, hali hazırda SİVAS´ta kamufle olduğu ve bu yapının zaman geçmeden derdest edilmesi bekleniyor.

Özellikle SİVAS´ın TBMM´deki gururu İsmet YILMAZ ve yine TBMM´nin en aktif vekillerinden Habip SOLUK, Sivas´a yeni atanan genç donanımlı Vali Davut GÜL ve sağlam bir siyasi gelenekten gelen Ak Parti İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in, dirayetli tutumları ile kısa zamanda bu ihanet çetesinin temizleneceği belirtiliyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Temizlenecekler
serkan
11.08.2016 12:10:51
lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyorlar. hikaye bunlar. temizlemeye niyetleri yok. ucu kendilerine dokunacak çünki

ali
11.08.2016 13:36:47
Eskiden sabah ve hürriyet gazeteleri vardı.iftirada, yalan haberde ve sahiplerine yalakalıkta sınır tanımazdı.şimdi ise sivas postası var.hepsine rahmet okutuyor.