SiNEMANIN Keşfedemediği İlginç İnsan

SiNEMANIN Keşfedemediği İlginç İnsan

Kanto, Opera, Tango, Caz, Sanat Müziği, sayısız dans figürü, şamata, taklitler, yabancı dillere hakimiyeti ve yabancı dillerle şarkılar söylemesi ile Sivas'ın renkli siması Çetin Etem GÖLBAŞI, sıra dışı renkli hayatı ile dikkat çekiyor.

 

Sivas'ın sosyolojik sıradan şartlarına uymadan,  yaşamaya özen gösteren Çetin Etem GÖLBAŞI, ilginç kişiliği ile bu şehri yaşanmaya değer kılan insanlardan biri olarak biliniyor. Sayısız ülke gezileri, yabancı dillere olan vakıflığı, müziğe aşinalı ve Zeki MÜREN şarkılarını tıpa tıp Zeki MÜREN gibi seslendiren Çetin Etem GÖLBAŞI, tiyatro yeteneği ile de dikkat çekiyor.

Ticaret, üniversite, şovmenlik gibi hayatın pek çok alanında at koşturan Gölbaşı, yaşamı tiye alan bir bakışı da bünyesinde taşıyor.

İyi Türkçesi, şık giyimi ve nezaketi ile Sivas'ta sıra dışı bir yer edinen GÖLBAŞI'nın, sinema ve tiyatroya olan ilgisi de keşfedilmeyi bekliyor.

Ünlü sanatçı ZEKİ MÜREN'i ve Şovmen Huysuz VİRJİN'i tıpa tıp taklit etme yeteneği yanı sıra pek çok şarkıyı da ustaca icra etmesi şaşkınlık oluşturuyor.

Entelektüel bir kişiliği de hemen algılanan Ç.Etem GÖLBAŞI'nın, sinema ve dizi sektörü için yüzde yüzlük bir uyumu, bu gizli yeteneğin ne zaman keşfedilip film dünyasında yerini alacağı merak ediliyor.

Sen tonu, ilginç piposu, seslere hakimiyeti ve matrak benzetmeleri ile sinema için orijinal bir karakter olan Etem GÖLBAŞI, sanatın içleri aydınlatan duruşunu yaşamaya devam ediyor.