Siyaset YEREL Seçimlere Kilitlendi

Siyaset YEREL Seçimlere Kilitlendi

24 Haziran seçimleri akabinde siyasi kulisler hareketlendi. Belediye seçimlerine 9 ay gibi kısa bir süre kaldığı bilinirken, siyasi kulislerde başkan adaylarının ismi de yavaş yavaş zikredilmeye başladı.

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti siyasi analizlere devam ediyor. Milletvekilliği seçimlerinde SİVAS´ta yaşanan büyük oy kaybını içten içe değerlendiren Ak Partililer, bu oy kaybının en önemli müsebbiplerinden birinin Sami AYDIN olduğunu dile getiriyorlar.

Belediyede iyi bir kadro kuramamanın yanı sıra, kaliteli insanları da AYDIN´ın dışladığına vurgu yapan AK PARTİLİLER, imar uygulamaları başta olmak üzere pek çok olumsuz konu ile gündemde olan mevcut başkandan şehrin kurtulması gerektiğini dile getiriyorlar.

Seçimlere 9 ay gibi bir sürede göz önünde tutulurken, AK PARTİ içinde bulunan isimlerin siyasi havayı kokladıkları ve halkın önüne çıkmaya başladıkları haber merkezimize gelen bilgiler arasında.

İsmi bilinen adaylar yanı sıra ismi bilinen lakin ortaya düşmeyen adaylarında hazır kıta bekledikleri ve belediyeye talip oldukları biliniyor.

Mevcut BAŞKAN Sami AYDIN´ın ise halk desteğini yitirdiği bilinmekle birlikte ANKARA bağlamlı da AYDIN´a soğuk bakıldığı belirtiliyor.

Ak Parti felsefesini içselleştirememekle suçlanmanın ötesinde geçmiş siyasi ve sosyal ilişkiler noktasında da karnesi zayıf olan AYDIN´ın Belediye uygulamaları ile ilgili önemli dosyalarında hazırlanarak MAHİR ÜNAL´a sunulacağı öğrenildi.

 



Şahin bey
28.06.2018 13:26:10
Öyle ise vay geldi Sivas´ın başına.Hepsi denenmedimi?

sinan korkmaz
29.06.2018 11:51:39
doğan daha muhtar bile olamaz sivaslılar doğanı sildi ve nefret ediyo sanayi esnafı kulağını çınlatıyomu acaba doğan yolda yürümekten aciz cannının derdine düşmüş

sinan korkmaz
29.06.2018 11:53:20
bu resimdekilerden belediye başkanı olmaz ne bunlar

Sinan Şanlı
29.06.2018 23:54:01
İçlerinde bence sadece Murat toraman umut vaadediyor. Diğerlernden bişey olmaz. Genç ve akıllı arkadaş toraman. Onuda partinin yiyicileri partide barındırmamak için çok uğraştılar ama inşallah murat pes etmez. Siyasette mutlaka olması gereken bir yapısı var bence

Ferhat ASLAN
25.07.2018 11:41:44
Sivas belediye başkanı önce belediye başkan yardımcılarının imarda yedikleri rantlara çözüm getirmeli, halkı bu rantçılardan kurtarıp hesap sormalı. Bazılarının bir adet inşaat şirketi, bir adet yapı denetim şirketi ve emlakçısı var.

Feryadi Sivasi
25.07.2018 11:43:04
Hangisi dürüst diye anket yapsak mı