Siyaset YEREL Seçimlere Kilitlendi

Siyaset YEREL Seçimlere Kilitlendi

Mevcut Belediye yönetiminin görev süresinin bitmesine az bir zaman kala aday adayları da yavaş yavaş sahneye inmeye başladılar. Sivas siyasetinin tanınan isimlerinden Selami UZUN´un da aday adayı olduğu öğrenildi.

 

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS KAMUOYU ilk defa kendi aralarında insiyatif düşüncesi oluşturarak, BELEDİYE yönetiminin değişmesi için yoğun kulis faaliyetlerine ara vermeden devam ediyorlar. Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın ?belediye yönetimindeki karar mekanizmasını iş bilmez danışmanlarına bıraktığını? iddia eden köklü Ak Partililer, yönetimin görev süresine 6 ay gibi kısa bir zaman kala, yeni isimler üzerinde ittifak etmeye başladılar.

Bu anlamda ismi ön plana çıkan eski vekil Selami UZUN´un da aday adayı olduğu öğrenildi. Şehir kamuoyunda ismi sık sık BELEDİYE için geçen UZUN´un İstanbul ve Ankara bağlamlı Ak Parti teşkilatları ile yakın bağlarının olduğu biliniyor.

Devlet işleyişi ve geleneğini bilen Selami UZUN´un Belediye Başkanı olması durumunda yeni bir heyecanın geleceği  ve şehre önemli katkıların sağlanacağı görüşleri dile getiriliyor.