Siz Kimsiniz? Devlet Var Devlet!

Siz Kimsiniz? Devlet Var Devlet!

Türkiye büyük devlet olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, PARALEL varı kadük girişimlerde hala devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü ALTINSOY´un şehrin amiri gibi KIZILIRMAK İLKOKULU ve Halk Eğitim Merkezi Yerini ?RAVZA DERNEĞİNE? devrediyorum demesi tek k

SPHM ÖZEL HABER
Haber Murat Kalender
 
TÜRKİYE ?FETÖ? yapısını Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın dirayetli adımları ile def ederken, bir takım aklı evvel yerel bürokratlar Devlet Terbiyesi ve adabından yoksun hareketler ile adeta ?PARALEL? düşünceli yapılar geliştirmeye devam etme emareleri şok etti.

 Ravza Dernek Başkanı Abdullah AĞABEKTAŞ´ın yayınladığı bir video da ?MİLLİ Eğitim Müdürü aradı Kızılırmak İlkokulu ve Halk Eğitimi boşaltıyoruz orayı size devredeceğiz? diye açıklamada bulunması şehirde şok etkisi oluşturdu.

 Bir Milli Eğitim Müdürü´nün hangi görev ve yetkiye dayanarak Devlete Ait Olan Bir yeri bir derneğe devretme cüretini göstermesi şaşkınlık oluşturdu.

 Bir yerel bürokrat ile bir Stk başkanının böyle bir pazarlık ve devir teslim içinde olmalarının altında yatan nedenler ise merak ediliyor.

 Şehrin BAKANI ve Valisi varken, bir dernek başkanını arayarak oraları sizlere bıraktık demesinin, devlet adabına uymadığını dile getiren SİVASLILAR, ?PARALEL DEVLET? özlemciliğinin bunca badirelere rağmen çeşitli guruplar ve insanlar tarafından hala yürütülmeye çalışılması ise hayretle takip ettiklerini vurguluyorlar.

 Şehre geldiği günden bu yana her derneğe her vakfa ?ben de sizdenim? diye aidiyet bağlılığı sunan ALTINSOY´un, bu adımlarla yerini sağlamlaştırma ve ?her sakala bir tarak uydurma? niyetinde olduğu yorumları yapılıyor.

 Kamuoyu tarafından dikkatle izlenen videonun (https://www.youtube.com/watch?v=BKqyB_xud44&feature=share) acilen yayından kaldırılması ise gizemini korumaya devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: Kimsiniz Devlet Devlet
samet erol
15.03.2018 08:29:23
eskiden galericiler vardı oto alım satımı yapanlar vadeli satış diye bir satış yöntemi vardı revaçta.yani taksitli veririm faiz alırım derlerdi.Yanılmıyorsam Apdullah bey de o dönemlerde babasının yanında ulu camii üzerinde bir dükkanda galericilik yapıyorlardı.Maşallah işler bayaga büyümüş dernek kurulmuş bürokratik çevrede büyümüş.Yav Apdullah bey bu genç yaşta bu kadar iş güç senin de işin zor be.

Ekrem Yaşkan
16.03.2018 20:50:45
Youtube videolarına göre hayırsever alim bir zat!!!! -:) dibi. Ama el parasıyla. Fakire ev, çocuklara kreş, kardaşlar çamlığına pisikiyatri hastanesi, 40 bin kişilik cami-külliye. Çıkıpta soran yok, hangi ilmi derinlikle külliyelerde ders vereceksin. Tahsilin müktesebatın nedir. Sıradan biraz dini külliyat karıştıran herkesin biriktireceği kadar bilgi, gözüken sadece o. Sen kim merhum İhramcızade kim diye sormazmı bir Allahını gerçekten seven sivaslı. 40 bin kişilik camiyi kış mevsimli sivasta ısıtacan birde cemaat bulacan. Hem de günde beş vakit. Geçiniz, para toplamak için makyajlı bir gerekçe gibi gözüküyor. Kimsenin ağzını açmaya cesaret edemeyeceği bir gerekçe bulmuş biraderler.