Tarih: 06.11.2016 17:37

Siz Neymişsiniz Be Abi!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas sosyal hayatını elinde tuttuğu iddia edilen bir derneğin yaptığı şiir gecesi konuşulmaya devam ediyor. Kendi belirledikleri dar çerçeve dahilinde şehrin ?akil insanları? olma yolunda kayıtsız ve şartsız bir irade ortaya koyan bir derneğin, kimse yokmuş gibi hareket etmeleri kamuoyunda eleştiri alıyor.

Edebiyatta, sanatta, sosyal hayatta, bilecenlikte zerrece başka fikre ve düşünceye yer vermemede üstün bir başarı gösteren derneğin onuncusu düzenlenen şiir gecesi gövde gösterisine döndüğü gerekçesi ile irdeleniyor.

Şiir okuyacakları önceden belirleyen ve ?şiir? sanatını zinhar ellerinde bulunduran derneğin, üstün hayal ve düşüncelerinin SİVAS´ı bir sanat şehri yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

Osman SARI gibi dev bir şairi dinlemeye özellikle gidenlerin ise bu büyük şairi beğeni ile izledikleri ve çok beğendikleri haber merkezimize gelen bilgiler arasında.

Sivas kamuoyunun en çok merak ettiği soruların başında ise, şiir yazmak isteyenlerin bu büyük şairlerin sınavından geçip geçmeyecekleri.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —