Tarih: 03.09.2014 07:57

Siz Neredesiniz?

Facebook Twitter Linked-in

Sivas’ta tarihi günler ve koşuşturmalar yaşanırken Oda Başkanı Osman YILDIRIM ve Rektör Faruk KOCACIK’ın pek ortalarda gözükmemesi tepki çekiyor. Söyleşilerin olduğu, konukların gelip gittiği tarihi bu günlerde, şehrin önemli iki birlikteliğinin başında bulunanların neden ortada gözükmedikleri merak ediliyor.

 

Sivas tarihi kitap günlerini yaşarken, şehrin iki önemli birlikteliğinin başında bulunan STSO Başkanı Osman YILDIRIM ve Rektör Faruk KOCACIK’ın ortalarda gözükmemesi eleştiri alıyor. Kitap Günlerinin açılışında bile olmayan Kocacık ve Yıldırım’ın böyle önemli bir günde neden olmadıkları sorgulanıyor.

Bir fert gibi herkesin canla başla ortada olup, karınca kararınca koşuşturduğu Sivas Kitap Günlerinde, Sivas’ın iki devasa birlikteliğinin temsilcilerinin olmaması kültür insanlarınca sert bir şekilde eleştiriliyor.

Bu önemli günlerde koşturmaları gerekenlerin, bu önemli günlerde ortada olmayıp ne zaman olacakları merak ediliyor. Sivaslılar’ın onları görüp iyi bir şekilde örnek alacağı gerekirken, ortada gözükmeyen YILDIRIM ve KOCACIK’ın ne zaman şehrin ortak hayallerini paylaşacakları ise bilinmiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —