SOLUK, Sivaslılarca Beğeniliyor

SOLUK, Sivaslılarca Beğeniliyor

Sivas Milletvekili Habip SOLUK, teknik donanım ve bilgisi ile öne çıkan bir vekil olarak tanınıyor. SİVAS´ın kasaba, ilçe ve köylerinde adı geçince halkın olumlu tepkiler verdiği SOLUK, aynı zamanda SİVASLILAR´ın ilgi ve istekleri karşısında elinden gelen

 

SİVAS Milletvekili Habip SOLUK, teknik donanımı ve bilgisi ile öne çıkan bir insan olarak takdir ediliyor. Ulaştırma Bakanlığı müsteşarlığı zamanından bu yana özellikle şehrin duble yollara kavuşmasında büyük emek harcayan SOLUK´un, TBMM´de birden fazla komisyonunda başkanı olarak önemli görevler ifa etmesi ile öne çıkıyor.

Referandum da Bakan İsmet YILMAZ ve Habip SOLUK´un alınan sonuçta direkt etkilerinin olduğu ve diğer vekillere halk tepkisi olmasına rağmen bu iki ismin Sivaslılar tarafından takdir edildiği biliniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın teşkilatların yenilenmesindeki isteğinin Sivas´ta akamete uğramaması için Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK´a büyük görev düştüğünü dile getiren Sivaslılar, yüz eskimesine uğramış, metal yorgunluğunun doruğunu yaşayan teşkilatların artık değişmesinin şehir menfaatine olduğu görüşlerini dile getiriyorlar.

Özellikle partiye yuvalanan ve seçmen tarafından eleştiri alan "ihaleci ve vurguncu" tayfanın diskalifiye edilmesi şehir kamuoyunda en çok istenenler arasında yer alıyor.