Tarih: 23.02.2017 22:59

SOLUK Sivas´ta...

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti hükümetinin üreticiyi desteklemeye yönelik önemli icraatları devam ediyor.Bu bağlamda yeni Milli Tarım Politikaları Çerçevesinde 35 ilde KOÇ İSTASYONLARI oluşturulacağı bilgisine ulaşıldı.Türkiye bu önemli adıma hazırlanırken, SİVAS Koyun ve Keçi Yetiştiriciler Birliğinin şimdiden bu hazırlığı yaptığı şehir kamuoyunda biliniyor.

Tarım Bakanlığının çok önem verdiği, geniş otlak ve meraları ile Milli Tarım Politikaları Uygulama merkezine uygun il olan SİVAS´ta ise güzel çalışmaların yapıldığı biliniyor. Gıda TARIM ve Hayvancılık Bakanlığının 4 ilde ŞAP mücadelesi başlattığı ve bu illerin içinde SİVAS´ın da olduğu bildirilmekte.

Bu kapsamda SİVAS´a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarının, önemli görüşmeler içerisinde bulunduğu bilgisine ulaşıldı.Tarım ve Hayvancılık alanında yapılan çalışmalarda Sivas´a büyük önem verilmesinden dolayı Bakan Faruk ÇELİK´e teşekkür edilirken, şehrin önemli Vekillerinden SOLUK´un da gayretleri kamuoyunda olumlu yankılar buluyor.

Lojistik Köy ve şehrin geleceğe hazırlanması konusunda uzun zamandır uğraş veren Habip SOLUK, Lojistik Köy yeri ile ilgili kalabalık bir heyet ile incelemelerde bulunurken, Lojistik Köy sondaj çalışmalarının İlkbahar ile başlayacağı müjdesini vermesi kamuoyunda olumlu bulundu.

Aynı zamanda Sivas´ın bir tarım üssü olması gayretlerine tam destek veren Habip SOLUK´un yanında başta Sivas Valisi Davut Vali GÜL olmakla birlikte, kalabalık bir heyet ile Ulaş´ta bulunan  hayvancılık merkezini de ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde incelediği bilgisine ulaşıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —