Tarih: 10.08.2020 18:34

SOMUT ÖNERİLER İLE SAHNEDE!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM

DEVA PARTİSİ İl Başkanı olarak görev alan Mimar Serdar İNCE, ?BABACAN modeli olan somut açıklamalara? işe başladı.

Şehrin yönetilmesinin ve dizaynının kanunlar çerçevesinde olması gerektiğine vurgu yapan İNCE,  ?eşraf? denilen hiyerarşinin ise yok olmaya doğru gitmesinin üzüntü verdiğini dile getirdi.

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI Mimar Serdar İnce VİZYON 58 televizyonunda şu konulara parmak bastı;

?Millet bahçesi açılışında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın alanda ki otopark sayısını sorduğunda bocalayan ve farklı sayılar söyleyen yetkililer, şehrin en önemli sorunlarından olan otopark için orduevinin yeşil alan olan kısmının altına düşünülen yeraltı otaparkını iptal etmişler.

Bu alan Denizbank´ın ve kafeler sokak alanının otopark yükünü alacak bir projeydi, daha önce anıtlar kuruluna sunulan projede bu otoparkın olduğu kurul üyelerinin otopark girişleri hakkında önerileri olduğu ama daha sonra yapım maliyetleri öne sürülerek iptal edilmesine bir anlam veremediğini söyledi.

Daha sonra Belediye Binasının taşınılması düşünülen Öğretmen evi içinde madem gereksizdi niye yapıldı, yapılması için bir para harcandı,şimdi tekrar para harcayarak iç kısımları yıkılarak belediye binasına çevrilecek bu israftır.

Belediye benzinliği yanında bulunan özel idareye ait alanın imara açılıp ileride satılmasının da yanlış olduğuna vurgu yapan Mimar Serdar İNCE,devletin ileri de bu alanlara çok ihtiyacı olacak, illa imara açılıp satılacaksa şehirde normal vatandaşın yerlerinde yapılan yasal kesintiler niye yapılmadı kanunda belirtilen değer artış bedelleri alındı mı şeklinde sorularını sıraladı.Apar topar açılan bu alanda oluşacak 500-600 konut için sosyal donatı,okul ana arter ve yollar belirlendi mi şeklinde çekincelerini sıraladı.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —