Tarih: 10.02.2016 15:23

SON KALE Düşmeyecek

Facebook Twitter Linked-in

 

Hilal´in Haçla mücadelesi devam ediyor. Sonsuza kadar da devam edecek bu mücadele için, asırlardır Anadolu çocukları bir medeniyet bedeli ödemeye devam ediyorlar.

Türk- Kürt kardeşliğini baltalamak için başta RUSYA, İRAN olmak üzere dış güçlerin paralı katilleri olan HDPKK ile girdiği çatışmada ÇİZRE´de şehid olan aslen HAFİK GÖĞDİN köyü doğumlu Osman YURT, mahşeri bir kalabalıkla ve hüzünle son yolculuğuna uğurlandı.

Asırlardır bu topraklarda beraber yaşayan Türk-Kürt kardeşlerini bir birine düşürmek için BATI´nın kurguladığı oyun devam ediyor. Özellikle RUSYA, İRAN ve katil ESED tarafından desteklenen PKK, dünyanın pek çok devleti tarafından da himaye ediliyor.

Güneydoğu´daki Kürt vatandaşlarımızı da canından bezdiren PKK´ya karşı girişilen büyük mücadelede Sivaslı OSMAN YURT şahadet şerbetini içerek, Hz. Peygambere komşu olarak uğurlandı.

İkindi Namazına müteakip Sivas Ulu Cami´de mahşeri bir kalabalık tarafından gözyaşları ile uğurlanan şehid YURT, bu toprakların ebediyete kadar özgür kalacağının da bir nişanesi olarak gönüllere kazındı.

Ulu Cami içine ve bahçesine kalabalık sığmazken, sokaklar bile insan seli ile doldu taştı.

Sivas´ta pek çok eve bayraklar asılırken, balkonlara çıkan halk da Fatihalar ile şehidi sonsuzluğuna yolcu ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —