Tarih: 20.06.2017 15:45

Sorular Cevap Bekliyor?

Facebook Twitter Linked-in

 

   Türkiye´nin en çok okunan yerel gazetesi olan SİVAS POSTASI, ulusal basın ile yarışıyor. Sivas ve Sivas halkı yararına yayın yapan gazete, günün her anında çeşitli kanallardan gelen bilgi ve belgeleri süzgeçten geçirerek kamuoyu ile paylaşıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın ?bize yük olanlarla yolumuza devam etmeyeceğiz? açıklamasından güç alan Sivas Postası, şehirde yapılan usulsuzluk iddialarını bir bir kamuoyu gündemine getiriyor.

Sivas Postası Gazetesine hafta ortasında ulaşan bir belge dikkat çekici bir mahiyette.

ÜNİVERSİTEDEN Tokiye çıkan yolun orda at çiftliğinin olduğu bölgede1984 İmar Planında Cami yeri olarak ayrılan alanın 2014 yılında ticari alanına çevrildiği yönündeki iddialar tepki çekti.

Belediyenin bir ibadethaneyi nasıl imara açtığı ve içeriğini değiştirdiği merak edilirken, yetkililerin biran önce bunun doğru veya yanlış olduğunu kamuoyuna deklare etmeleri bekleniyor.

Sivas Postası Gazetesinin sunduğu evrakların da Belediye tarafından incelenerek doğruluğunun veya yanlışlığını dile getirilmesi durumunda, sorumlu yayıncılık ilkesi gereği eğer yanlış ise kamuoyundan özür dileneceği eğer doğru ise de Belediyenin biran önce bu yanlıştan dönerek halktan özür dilemesi bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —