Sorular, Sorular, Sorular!

Sorular, Sorular, Sorular!

SİVAS´ın TEK ÖZGÜR GAZETESİ olan SİVAS POSTASI, araştırma ve yorumları ile kamu yararına önemli haberlere ışık tutmaya devam ediyor.Faruk KOCACIK´ın Rektörlüğü zamanında, ÖSYM İl Temsilciğine, dönemin ÖSYM Başkanı Ali DEMİR´in ısrarı ile Ali TAŞKIN´ın at

SPHM ÖZEL HABER

ÖSYM eski Başkanı Ali DEMİR´in FETÖ davasından yargılanması bir yana Üniversitelerdeki ALİ DEMİR´in referans olduğu isimlerin de kimler olduğu merak ediliyor. Faruk KOCACIK´ın rektörlüğü zamanında zamanın ÖSYM Başkanı Ali DEMİR´in ÖSYM İL TEMSİLCİSİ olarak Ali TAŞKIN´ın atanması için Faruk KOCACIK´a ısrar edip atamasını sağladığı bilgilerine ulaşıldı.

Zamanın rektörü Faruk KOCACIK´ın hayır demesine rağmen, Prof. Dr. Ali DEMİR´in yoğun çaba gösterip Prof. Dr. Ali TAŞKIN´ı atattığı ve TAŞKIN´nın ÖSYM İL Temsilcisi olduğu öğrenildi.

Ali TAŞKIN´ın yeni dönemde de REKTÖR YARDIMCISIN olarak etkin olmaya devam etmesi buna mukabil pek çok siyasi ve sosyal referansı, zincir gibi bir birine ekleyerek yeni kurulacak olan SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTRSİNE rektör olmaya çalışması tuhaf bir o kadar da garip olarak analiz ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Sorular Sorular Sorular