Sorunların Giderilmesi Bekleniyor!

Sorunların Giderilmesi Bekleniyor!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesindeki tomografi cihazı hastaların ihtiyaçlarını karşılayamıyor.Gerek acil hastalar, gerekse diğer hastaların işlemlerinde sıkıntı yaşanırken, personel ve hastaların ise sık sık tartıştığı belirtiliyor.

 

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi şehrin göz bebeği konumunda devasa bir birliktelik olarak bilinirken, bazı aksaklıkların ise yaşandığı haber merkezimize gelen bilgiler arasında. Haber kaynaklarımıza gelen bilgiler üniversitede tomografi cihazının sadece 1 adet olduğu ve hastaların mağdur olduğu belirtilmekte.

Koskoca üniversite hastanesinde 1 adet tomografi cihazının acil hastalar doğal olarak öncelik tanındığı ve diğer hastaların da işlemlerinin geciktiği vurgulanmakta.

Ayrıca Kadın Doğum bölümünde hasta yakınlarına detaylı bilgi verilmemesinden dolayı vatandaşların eleştirilerde bulunduğu ifade edilmekte.

Gerek tomografi cihazı konusundaki şikayetlerin gerekse Kadın Doğum bölümündeki aksaklıkların giderilmesi hususunda C.Üniversitesinin başarılı başhekimi Prof. Ahmet YILMAZ´ın bir düşünce geliştirerek bu aksaklıkları gidermesi bekleniyor.

 



metin
3.05.2017 02:45:32
rektör sürekli medyada şov yapacağına otursunda bu işlere baksın, gitsinde kayseriyi malatyayı hatta yozgattaki üniversitelere ve hastanelere bir baksın,artık çalışsın bir bürokrat şu sivasta, yazık bu şehre,

Kemal daş
3.05.2017 10:57:24
Olumsuz luğa rağmen özverili çalışan personel e teşekkürler.Sayın rektörüm hastahane de cihazınız kafi değil.Siz Audi araç aldınız bu ne kadar etik sormak isterim

Salih seyhan
3.05.2017 17:19:57
Hasta yakınlarının sıkıntı sını giderme adına göstermiş olduğu kibarlık ilgi ve alaka dan dolayı hastahane Başhekim Yrd.Sayın Gökhan Bey´e teşekkür ederim.