SORUŞTURMALAR DERİNLEŞİYOR!

SORUŞTURMALAR DERİNLEŞİYOR!

15 TEMMUZ sonrasında Kaymakamlara yönelik operasyon başlatan Tokat Başsavcısı Erdoğan BAYRAKTAR,çok ciddi sonuçlara ulaşmıştı.4 yıl aradan sonra ise bu soruşturmanın kaldığı yerden derinleştirilmesi memnuniyet oluşturdu.

SPHM ÖZEL HABER

Geçtiğimiz haftalarda yapılan FETÖ Kaymakamları operasyonunun 5’te 1 olduğu ve arkasının geleceği uzmanlarca dille getiriliyor.

2007 yılından itibaren Kaymakam soruşturmanın kapsamının belirlendiği ve bundan öncesine gidilmeye başlandığı ifade ediliyor..

FETÖ’nün çalışma evlerinde yetişen pek çok Mülki amirin de tespit edildiği hatta yurt dışına giden Kaymakamların yurt dışında FETÖ üyeleri tarafından karşılanarak evlere yerleştirildiği belirtiliyor.

2016 yıllında TOKAT BAŞSAVCISI’nın başlattığı soruşturmanın detaylarının Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’a sunulduğu ve 4 yıl aradan sonra düğmeye basıldığı yorumları geliyor.

ANKARA KAYNAKLI haberler ise Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ın bizzat konuyu takip ettiği ve ne olursa olsun FETÖ’nün MÜLKİ İDARE AMİRİ yapılanmasının çökertileceği görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: SORUŞTURMALAR DERİNLEŞİYOR!