Tarih: 26.02.2018 20:46

Sosyal Hayattan Çekiliyorlar mı?

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Eski NUMUNE Hastanesinin yıkılmaması gerektiği görüşlerini paylaşırken, bazı isimlerin önce yıkılmasın diye görüş ortaya koyup sonradan da yıkılsın demeleri ise tuhaf bulunuyor.

Numan AKAY ve Ali KILIÇ´ın son anda yıkılsın türü görüş ortaya koyma girişimi içinde oldukları iddia edilirken, Ahmet HASDEMİR´in farelerden dolayı yıkılsın demesi şehirde fıkra üretimine katkı sunmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde bir yere fare girdiğini gören bir takım insanlar ?Aman Hasdemir görmesin burasını yoksa yıkılsın? der diye ironi yaptıkları öğrenildi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Turan KOÇ´un ise Kent Konseyi toplantısında, siyasilerden de görüş almalıyız düşüncesi eleştiriliyor. Kent Konseyi gibi sivil birlikteliklerin siyasi tasarruf dışında hareket etmesi gereği ortada iken KOÇ´un neden böyle bir düşünce içeriisne girdiği anlaşılamadı.

Eski Numune Hastanesi tartışması sosyolojik bir takım dalgalanmaları da beraberinde getirmeye devam ediyor. ?Almanların yaptığı yer yıkılmalı diyen HASDEMİR´in ?telefon ve araba kullanmayı? yabancı malı diye reddedeceği öne sürülüyor.

Hatta Numan AKAY ve Ali KILIÇ´ın da sosyal hayattan çekilerek evleri ve işleri arasında yaşamlarına devam edecekleri yorumları yapılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —