Tarih: 20.11.2014 23:46

Sosyal Hayattan Çekiliyorlar mı?

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal hayatının yıllardır içinde bulunan pek çok ismin, yüz eskimesi nedeniyle artık köşelerine çekilmesinin zamanı geldiği gerçeği biliniyor. Şehirle alakalı ciddi performans ve değer ortaya koyamayan pek çok ismin, her toplantı ve ortamda hazır ve nazır bulunmaları yeni jenerasyon tarafından eleştiriliyor.

 Sivas’ın bir türlü kabuğunu kıramamasının en önemli sebeplerinden birinin sosyal hayatın içinde bulunan eski kuşak pek çok isim nedeniyle olduğunu belirten yeni jenerasyon Sivaslılar, şehre yıllardır önemli katkılar sunamayan pek çok ismin artık “unlarını eleyip eleklerini asmalarının” vaktinin çoktan geldiğini ifade ediyorlar.

Ticarette, sosyal hayatta, çarşıda pazarda, eğitimde, kültürde bulunan ve şehrin yakından tanıdığı isimlerin, her ortamda ve her toplantıda başköşede olmalarına rağmen elle tutulur bir proje ile Sivas’ın sorunlarına çözüm bulma arayışına girmedikleri biliniyor.

Pek çoğunun siyasilerin veya yöneticilerin bulunduğu ortamlarda hoş gözükmek için“Sivas’ta her şey yolunda” diye yanlış yönlendirmede bulundukları ve bunun da Sivas’ın geleceğini tökezlettiği vurgulanıyor.

Özellikle aranılır ve etikete sahip olma dürtüsünün varlığı su götürmez bir gerçek iken, sosyal hayatta başarılı gibi gözüküp çağı okuyamayan pek çok şahsın, artık kendi köşelerine çekilerek durağan haldeki sosyal hayatın hareketlenmesine katkı sunmalarının zamanının geldiği belirtiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —