SSK Görevde

SSK Görevde

Yaklaşık 2 yıldır tartışma konusu olan SSK´nın işlevi konusunda son noktayı Vali GÜL koydu. Halkın kolay ulaştığı Eski SSK Hastanesi hizmetine devam edecek. Bu karar şehirde memnuniyet oluşturdu.

SPHM ÖZEL HABER

İstasyon Caddesinde bulunan eski SSK hastanesi polkinlik hizmetine devam edecek. Bir ara yıkılacağı konuşulan lakin halkın yıkılmamasını istediği SSK hastanesi görevine devam edecek.

Dahiliye başta olmak üzere çocuk ve Genel Tabip hizmetlerine devam edecek olan SSK, halkın en kolay ulaştığı yer olarak kabul görüyor.

Bundan birkaç yıl önce deprem güçlendirmesi de yapılan SSK hastanesinin az bir bölümle olsa da halkın hizmetinde bulunması, memnuniyet oluştururken, bu konuya irade koyan Vali Davut GÜL ise vatandaşlar tarafından takdir edildi.

Mayıs başı itibariyle hasta kabulünün her gün devam ettiği ve vatandaşların bundan faydalanacağı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Görevde
sedat
4.05.2018 23:24:21
KAYSERİDE 1600 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞI YAPILIYOR, 4500 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR, GARİBAN BIRAKILMIŞ ŞU SİVASTA SEVİNDİĞİMİZ ŞEYE BAK, YAZIK BE BU ŞEHRE, HAA VALİ BEYE LAFIM YOK,KEŞKE HERKES VALİ GİBİ SAMİMİ GAYRETLİ OLSAYDI, YÜZDE 65 OY VERDİĞİMİZ İNSANLARA , TEŞKİLATA SÖYLÜYORUM,

sinan korkmaz
5.05.2018 10:06:23
yemek ihaleside tuğba kılıç a verilir artık

salih şal
7.05.2018 10:24:48
çok isabetli bir karar oldu fakat burada bazı şeyler yenilenerek ve hijyene de dikkat edilirse daha da güzel hizmet vereceğine inanıyorum.Sayın Valimizin servisleri ile birlikte hastaneyi teftiş etmesinin olumsuzlukları ortadan kaldıracağına inanıyorum.

300 Sivaslı
7.05.2018 13:44:12
Valiye resmen sus payı verdi sağlık idarecileri. Vali Bey acil servis açılacak dedi ama 2 poliklinik açarak durumu kurtardılar. Vali bey bunları yemez belki ama işin içinde yine kesin İ.YILMAZ var.