SSK Hastanesi Kapanmayabilir

SSK Hastanesi Kapanmayabilir

Sivas kamuoyunda büyük tepki çeken hastanelerin birleşmesi kararında, yeni bir gelişme yaşanıyor. Kamuoyu hassasiyeti ve isteğini göz önünde bulunduran Bakan YILMAZ´ın, bu konuyu yeniden düşünerek, Sivaslıların isteğini değerlendireceği bilgisine ulaşıldı

 

Şehrin orta yerinde olan, ulaşım açısından hiç bir sıkıntısı olmayan, deprem güçlendirmesi başta olmak üzere derli toplu bir tadilatı yapılarak, halkın hizmetine sunulan SSK Hastanesinin kapatılacak olması, Sivaslılar´ı üzmüştü.

Konunun değişik vesile ve ortamlarda Bakan YILMAZ´a iletildiği, kamuoyunun SSK´nın kalmasını istediği vurgulanarak, BAKAN´ın bu konuyu yeniden değerlendirmesinin arzulandığı bilgileri haber merkezimize ulaştı.

Sivas´ın gururu Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın ise, SSK Hastanesinin durumunu yeniden değerlendirileceği belirtildi. Şehrin orta yerindeki milli servetin hastane olarak kalıp, kamuoyunun hassasiyetinin korunacağı yönündeki çalışma ise memnuniyet ile karşılandı.

Şimdi gözler Bakan YILMAZ´da. Önümüzdeki günlerde nasıl bir gelişmenin yaşanacağı ise merakla bekleniyor. YILMAZ´ın, SSK Hastanesinin devam etmesini sağlayarak, şehre adeta yeni bir kurum kazandırmış olacağı görüşleri dile getiriliyor.

Sivas kamuoyu şimdi bu müjdenin gerçekleşmesini bekliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Hastanesi Kapanmayabilir
Çetin Özdemir
10.02.2016 16:36:40
Bence isabetli bir karar olur. Özellikle "acil servis" hizmeti bakımından da hayati bir önem taşıdığını düşünüyorum.

HÜLYA
10.02.2016 17:42:18
ALLAH RAZI OLSUN BAKANIMIZDAN

taner
11.02.2016 02:07:49
İŞTE BU, ÇOKMU ZOR, 30 TRİLYON HARCANMIŞ , HALKA ACINMIYORSA HARCANAN PARAYA ACIYIN,,, SAHİ BU ARADA HASTANELER SEKRETERİ OLAN ŞAHIS GÖREVDEN ALINMAALIDIR, MAHVETTİ SİSTEMİ,,

tolga
11.02.2016 02:12:31
Acil servis en önemlisi,,,,,,,,,,,,, birde bu işi karıştıranlar , turşuya çevirenler , derhal görevden alınmalı , sivaslı ve memleketin halinden anlayanlar iş başına getirilmelidir,

Rıza
11.02.2016 10:44:29
Yeni hastaneye hastamı yatırmak istedim. Hastamın altından almam gerekiyor. Bu nedenle özel oda istedim.hastanelerin en yetkilisi varmış ssk hastanesini kapatmak için özel odaları iptal ettirmiş hastaları sıkıştırmış.Ben ve hastam mağdur olduk bu fikri yapan yapılmasını sağlayayanlarıda Allah mağdur etsin.

sefilix
11.02.2016 11:03:14
olayı çorba et sistemi mahvet sonra olması gerekeni zaten var olanı devam ettirdi diye teşekkür et. ne güzel memleket. ne unutkan insanlar onun için diyorum okullara mutlaka ama mutlaka felsefe mantık sosyoloji sanat tarihi resim müzik beden eğitimi dersleri konulmalı. matematik fizik kimya dersleri artırılmalı. olaya bak ya yahu. neredeyse hak ettiği hakkını insanlara törenle verecekler.

MÜJDEYE BAKAR MISINIZ?
11.02.2016 11:08:38
Sayın Bakanımız lütfetmişler ´bu konuyu tekrar düşünecekmişler´ Yani bizim olan bir şeyi almaktan vazgeçmeyi düşünecekmişler.... Ba ba ba ba.... Birileri de bu kepazeliğe "ALLAH RAZI OLSUN BAKANIMIZDAN" diye yorum bile yazmış. "Allah sizden de razı olsun" Böyle koyun mizaçlı olduğunuz için, her şeye ve her olumsuzluğa rağmen Kör Bir Ümitle hala bu BAKAN(!)dan birşeyler umduğunuz ve bu BAKAN(!)a destekten vazgeçmediğiniz için ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN! Aha bakın buraya yazıyorum. Bu hastane kapanacak yani eski haline bir daha getirilmeyecek. Neden? Çünkü Sivas´ta bu işi başaracak çapta ve yürekte siyasetçi ve bürokrat yoktur! Mevcutların çapı verilen bu kararı bozmaya yetmez yetmeyecektir. NE MÜJDE AMA??? Bu Müjdeyi Bizden Duy SİVAS... Teşekkürler Size de!... Ne Gani Gönüllü İnsanlarız Be... Bizi Mutlu Etmek Çok Kolay! Durmak Yok Sivas´ı Küçültmek Uİçin Bu Desteğe Devam

selahaddin
11.02.2016 11:09:26
Tek hastaneye ve tek acil servise mahkum edilen başka bir il yok Türkiye de. ayrıca bu işi bir başarı gibi bakana sunmak da ayrı bir facia. Yeni numune hastanesi çok güzel ve modern fakat sivasın yükünü kaldırabilecek kadar da değil. Sayın bakanın sadece genel sekreterle değil de bu konuda ehil olan herkesle istişare ederek değerlendirme yapması Sivas için çok daha hayırlı olur.

TurgutAlp
11.02.2016 11:25:36
Az hasta olarak geldim, çok hasta olarak geri döndüm. her yer tıklım tıklım. Göğüs servisinde yatacak yer yokmuş. hani iki hastaneyi topladığınızda bir yeni hastane etmiyordu. neden boş yatak yok. eski düzende yatak yok diye hiç geri çevrilmedik. inşallah eski hastanemiz kapanmaz da yatacak yer buluruz.

gurbetci
11.02.2016 11:39:38
Artık çok geç değil mi. sdh ismi tarih oldu, kadro gitti, personel azaldı. birleşmeyle kadronun daha da artacağını söyleyen sağlık sekreteri çark etmiş midir acaba. doktorların çoğu tayin istiyormuş. adamların döner sermayelerini ödemiyorlarmış. sağlık çok geriye gitti sivasta. hastaların çoğu kayseriye gidiyor. reva mı bu sahipsiz sivasıma

Erol
11.02.2016 16:22:23
O binayı Acil servis ve çocuk(kadın doğum) ihtisas hastanesi yapacak yiğit aranıyor..

demir
11.02.2016 21:21:32
ssk yı kapatarak sivalıya bu zülmü reva gören kimseyi dinlemeyen sayın genel sekreterden derhal hesap sorulmalıdır. Sayın Bakanın bu olaya el atması gerekir aksi takdirde önümüzdeki seçimlerde sivaslıdan zor oy alır. gece acile gariban sivaslı nasıl neyle hangi parayla gidecek veya acilden evine dönecek.komşusunamı yalvarsın arabayla götür getir diye.Sivaslı bunu yapanlara hergün beddua ediyor. Bu zulmu sivaslıya reva görenin Allah bin belasını versin Sayın Genel Sekreteri Hilmi Bilgin getirmiş olabilir yalnış seçimdir ve arkasında durmasın artık. Sayın Bakan Sivaslının yüzüne bakmak istiyorsa SSK yerinde kalmalı ve giden servisler derhal ssk ya geri getirilmelidir.

Gözler Kör, Kulaklar Sağır
12.02.2016 09:26:41
Doğan ÜRGÜP başkanken kütüphanenin yapımına karşı durarak "Ben buradan Kale´ye geçiş koridoru yapacağım." dediğinde Sayın Bakan "Hayır, burası kütüphane olacak ve biz Devlet hastanesini kaldırarak Kale´ye geçiş koridorunu oradan vereceğiz." demişti. Şimdi hastanenin kaldırılmasına tepki gösterenler o zaman bu fikri alkışlamışlardı. Şimdi hastanenin kaldırılmasına karşı çıkıyorlar. Bu arkadaşlara söylüyorum. Lütfen bir telde oynayın.

Aşık Ferrari
12.02.2016 14:19:32
Sivas Halkından börokratlara: Nukudum varım emvalim, Çekip aldın neyim kaldı, Setirden eyledin tecrit Libastan nîm geyim kaldı. Ne ekle bir kuru nanım Ne şürbe bir meyim kaldı, Süyemden tül karıştan dûn, Alırsan bir şeyim kaldı.

Semih
13.02.2016 11:10:45
Dün yerel kanalda programa çıkan genel sekreter önceden planlanmış sorulara dahi doğru cevaplar veremedi. Sivas devlet Hastanesinin kapatılmasının gerekçelerinden biri kontrolsüz bir noktada olmasıymış. Bu nedenle de özellikle sivassporun maçlarından sonra taraftarlardan statdan çıkara çıkmaz hastaneye tuvalet ihtiyaçları için gidiyorlarmış. O yüzden de hastane çok pis oluyormuş. Allah hiç kimseyi bu duruma düşürmesin. Sayın genel sekreter sen git de eski numune hastanesi A bloğun tuvaletlerine özellikle de bodrum katına git. Asıl pisliği orada görürsün. Sivassporlular lütfen siz de hastanelere şeyinizi yapmayınız .Çok ayıp oluyor.

Mardinli
13.02.2016 14:26:51
Ben geben sekreter yavuz beyi Mardin sen tanırım Sivas için yavuz bey tam bir fiyaskodur yavuz bey sadece konuşur Mardin´de de öyleydi hastane yöneticisiydi kaç sene görev yaptı hastanede değişen tek şey kendisinin Mardin´den gitmesi oldu Mardin´e genel sekreter olmak için çok uğraştı oradaki sekreteri yiyemeyince Sivas da da durum malum karışık olunca gelen gidene kimse ses çıkarmayınca atladı Sivas´a birde başka mi özelliği var kim ne derse desin aldırmaz teşbihte hata olmamış yüzüne tükürsen ya Rabbi şükür der Sivaslılar adama akşama kadar rahmet okuyor ama adamda tın yok

SİVAS SPOR TARAFTARI
16.02.2016 12:21:45
Sivas hastaneleriyle ilgili programı izledim sivas spor taraftarlarının hastaneyi çiş yapmak için kullandıklarını iddia ediyorlar.Ve bu sivas devlet hastanesinin acil servisinin kapanması için bir gerekçeymiş.vay efendim kontrolu zor bir hastaneymiş,her gelen içeri giriyormuş,egzoz dumanın içindeymiş,sivas spor taraftarları tuvalet için kullanıyormuş. sizi kınıyorum sivas spor ve taraftarını bu şekilde derin çıkar çatışmalarına alet etmeyin.Bütün sivas halkı ve çalışanları mağdur eden sivas devlet hastanesinin kapanması gerekçesine spor seven insanları alet etmeyin.