SSK´nın Kapatılması Tepki Çekiyor

SSK´nın Kapatılması Tepki Çekiyor

Sivaslılar Eski SSK Hastanesinin taşınıp yıkılmasını istemiyor. Hastane birleşmesine karşı çıkan Sivaslılar, SSK Hastanesinin hizmete devam etmesi gerektiğini söylüyorlar. Kapanan kurumlara bir de, SSK´nın eklenecek olması tepki çekiyor

 

Sivas son aylarda hastane birleşmesini yoğun bir şekilde konuşmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın yanlış bilgilendirildiğini belirten hastane kaynakları, bu birleşmenin Sivas´ın zararına olacağını dile getiriyorlar.

Dikimevi başta olmak üzere pek çok kurumu kapatılan şehrin, en azından SSK hastanesine sahip çıkılması gerektiği vurgulanıyor.

Numune Hastanesinde bırakılan yaklaşık 200 yatak kapasitesinin SSK hastanesinde kaydırılıp, burasının devam etmesi gerektiği ifade edilirken, Numune Hastanesinin çürük binasında neden 200 yatağın bırakıldığı ise anlaşılamıyor.

Adım adım bütün hastaneler kapatılıp tek hastaneye düşülecekken, bunda Bakan YILMAZ´ı yanlış bilgilendirenlerin payı olduğu Sivaslılarca dillendiriliyor.

Sivas halkı tarafından sevilen YILMAZ´ın nasıl bir işleyiş içinde olacağı ise merakla bekleniyor.

Şimdi gözler Bakan YILMAZ´ın üzerine. SSK Hastanesini kapatmayıp halkın yararı yönünde mi adım atacak, yada kendisini yanlış bilgilendirenlerin.

 



Anahtar Kelimeler: Kapatılması Tepki Çekiyor
taner
3.12.2015 01:10:02
Bari buraya bir el atsa,

sefilix
3.12.2015 10:18:47
yıkılsın avm yapılsın. bakın önleyici sağlık tedbirleri diye bir şey var galiba. hastalanmayın bu kadar basit. hastane yeter. sanki daha önce hastane mi vardı. ne kuyruklar vardı hastaneler paralıydı. şimdi herşey beleş. bazıları şimdi daha fazla ödeniyor diyor evet ödüyoruz ama sıraya girip ödemiyoruz. eskiden ssk da sıraya girer öderdik. şimdi eczaneden tahsilat var ya da maaştan kesiyorlar. ne büyük hizmet. nankörlük etmeyin. yıkılıyorsa bir bildikleri vardır. hem belki bir kaç tane özel hastane gelecektir ne biliyorsunuz. mutlaka bir bildikleri vardır. bunların hepsi hesap kitap işi. yatak kapasitesi dr sayısı falan hep hesaplanmıştır. geçen birisi yazmıştı burada trabzonda 7 tane devlet hastanesi var diye. işte bunlar hep eski zihniyetlerin israf politikaları. sırf yandaşlarını doldurmak için hastane yapmışlar demek ki. onları da yıksınlar oraya da 1 hastane yeter. neyse kalın sağlıcakla. devir tasarruf devri

demir
4.12.2015 09:14:56
Bakanımız İsmet Beyib bu işe dur diyeceğine inanıyorum. Eğer devlet hastanesinin yıkılması gerekiyorsa, bunu birleştirerek değil, askeri hastanenin yerine yenisini yaparak olmalıdır.

Adalet
4.12.2015 13:44:33
İdareciler-Merkez Bakanlık hukuk çerçevesinde kararını vermiş biz neyi tartışıyoruz. Bize Hayırlı olsun demek düşer.

Agackakan
4.12.2015 22:34:38
Gecmis olsun ssk hastanesi personeli ve dr. Da artik numune hastanesine baglandi.haftaya acil serviste tasiniyor.suan cocuk acil ve kadin dogum acil ve servisi haric tasindi.dort ay sonra oda tasinacak poliklinik kismi kizilay semt poliklinigi seklinde poliklinik sayisi azaltilarak kalacak bir yil sonra oda tasinacak.toplam yatak sayisi 600+300 olan hastanemiz 600+200 yatakli olan eski ve yeni numuneye yerlestirilecek.dr larimiz tayin isteme asamasindalar.nobet sonrasi izin verilerek nobet parasi verilmeyerek doktorlarda gelir kaybina neden olacak.doner sermaye dagitimi ciddi oranda azalacak.kim memmun dr mu hayir personel hemsiremi hayir sivas halkimi hayir.kumbetten yeni numune hastanesine taksi 40 tl. Donus 40 tl ...ulasim yok eczane yok evler 400 bin tl kira 1300..baskan sunu unuttun..ordan ev alacak olan dr gidiyor ...gozun aydin...satabilecekmisin o evleri...curuk zeminli evleri gecen yil alanlar sivrisinekten kokudan sikayetci...gecmis olan sivas gecmis ola...

Nejat Demir
5.12.2015 09:47:32
sayın bakanımız sivasdaki kapanan kurumlar hakkında ne dedi ki ssk ya ne desin. soruyorum size kendine bağlı Dikimevi kapanmadı mı, kendine bağlı Askeri Hastane kapanmadı mı, bir sürü bölge müdürlüğü kapanmadımı. Sayın Bakanımız bunların hangisine karşı çıktı ki,hangisine bişey dedi ki. Ssk nın kapanmasına engel olsun

sivas ssk
12.12.2015 08:42:45
14 aralık 2015 tarıhınden ıtıbaren ssk yetıskın acılıne hasta kabul edılmıyecek hızmet vermeyecektır tum sıvas halkına ıvedılıkle duyurulur.