Tarih: 16.08.2015 11:27

STK´lar Heyecanla Seçimi Bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Seçim zamanı bütün davetlere giden, aday adaylarının konuşma ve kabullerinde hazır kıta bekleyen STK´lar tepki çekiyorlar. Şehri yönetmeye talip olanları hesaba çekmek yerine, sadece kalabalık etme maksatlı görüntü vermeleri hoş karşılanmıyor.

Muhalif bir noktada durup, yalan ve yanlışlara karşı halkı aydınlatıp, halkın menfaatleri doğrultusunda görev ifa etmeleri gerekirken genelde itaatkar bir tutum içinde olmaları anlaşılamıyor.

Sivas´ta geçtiğimiz Haziran seçimlerinde iyi bir performans sergileyemeyen pek çok STK, yaklaşan seçimler nedeniyle de iyi bir duruş sergileyemeyecekleri belirtiliyor.

Özgün düşünce, yeni eylemler, halkın yararına faaliyetler gibi pek çok alanda başa güreşip, düşünce kuruluşu olmaları yönünde yapılanmaları gerekirken, epey bir kısmının yemekli ve çaylı davetlerde bir kenarda sus pus oturmalarının, bu şehrin geleceğine fayda sağlayamayacakları yorumları yapılıyor.

İsrail, SİSİ, ÇİN gibi zalimlere ara ara kent meydanından bağıran STK´ların, şehirdeki olumsuzluklara ise ses çıkarmadıkları biliniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —