Tarih: 13.03.2017 21:34

STSO Seçimlere Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS ekonomik olarak en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Bir zamanlar hazırlattığı 2023 afişleri ile sık sık kamuoyu karşısına geçen YILDIRIM´ın artık bu afişle çıkmadığı ve genel geçer ortada olan projelerle ara ara gündeme geldiği biliniyor.

Geçtiğimiz Oda seçimlerinde aday olmayacağını söyleyen lakin bilindik bir cümle olan ?arkadaşlarım ısrar etti ve aday oldum? diye adaylığını açıklayan YILDIRIM´ın, geçtiğimiz süre zarfında başarılı olamadığı çarşı pazarda yoğun konuşulan konuların başında geliyor.

Seçimi kazandıktan sonra atılım yapacağını deklare etmesine rağmen hali hazırda şehrin atılımı hususunda derli toplu bir çalışması kamuoyu nezlinde görülmeyen YILDIRIM eleştirilerin odağında.

SİVAS POSTASI HABER MERKEZİ´ne geçtiğimiz hafta gelen bir bilgi ise teyide gerek duyulmakla birlikte, gerçek olduğu yönünde kuvvetli emarelerin duyulduğu gözlemleniyor.

YILDIRIM´ın önümüzdeki oda seçimlerinde aday olmayacağını yakın çevresine dile getirdiği hatta Ankara veya İstanbul bağlamlı ticari faaliyetlerini sürdüreceği yönünde.

YILDIRIM´ın artık aday olmasının bir anlamının kalmadığını dile getiren şehrin esnafı tüccarı, yenilik ve değişim için yeni isimler ve ekiplerle şehrin ekonomik kalkınmasına dört elle sarılmanın vaktinin geldiği yorumlarını yapıyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —