YILDIRIM Aday Değil!

YILDIRIM Aday Değil!

Uzun yıllardır STSO Başkanlığı yapan YILDIRIM´ın aday olmayacağı artık netlik kazanırken, STSO´da yeni bir yönetim ve yeni bir ekibin iş başına gelerek şehri 2023´e hazırlamaları bekleniyor.Artık bu şehrin en önemli birlikteliği olan STSO´nun, SİVAS için

 

SİVAS´ın gözü kulağı yakşaşan STSO seçimlerinde. Mevcut Başkan Osman YILDIRIM´ın, şehri ekonomik olarak geleceğe hazırlayamamasından dolayı eleştiri aldığını belirten tüccar ve iş erbapları, özellikle SİVAS´ın "CAZİBE MERKEZİ" kapsamına alınmamasının sorumlularından birinin de YILDIRIM olduğunu dile getiriyorlar.

Sivas´ın büyük şehirlere akını devam ederken, bunu engelleyici bir tutum içine giremeyen iş dünyasının, ticari duruşları merak ediliyor. STSO başında uzun yıllara yayılan yönetim rehaveti içinde olan Osman YILDIRIM´ın bütün eleştirilere kulak tıkayan yürüyüş hali kamuoyunca dikkatle analiz ediliyor. Üçüncü başkanlık döneminde daha profesyonel adımlar beklenirken, Oda seçimleri ardından epey bir zaman geçmesine rağmen, bu minvalde bir vizyonun ortaya konulamaması bir dönemin daha heba edildiğinin bir göstergesi olarak algılanıyor.

SİVAS´ta her kesimin ekonomik darboğazda olduğunu belirten çarşı pazar esnafı, STSO´nun bu yönde bir düşünce geliştirme becerisi gösteremediğini dile getiriyorlar. Artık yeni bir ekip, yeni bir başkan ve yeni bir düşünce ile STSO´nun tepeden tırnağa yeniden yapılanması gerektiğine vurgu yapan SİVASLILAR, elzem olan değişim ve gelişimin şehrin menfaatine olacağını dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda