Tarih: 11.06.2020 08:52

Sübliminal İhanet

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

TÜRKİYE´nin en çok okunan yerel gazetesi olan SİVAS POSTASI, FETÖ yapılanmasının perdelerini aralamaya devam ediyor. Yaklaşık 10 yıldır bu yapı ile savaşan ve adeta bu yapının gizli kodlarını deşifre eden SİVAS POSTASI GAZETESİ, çarpıcı bir bilgiye daha ulaştı.

FETÖ´nün 7 ŞUBAT Mit krizi ve 17-25 Aralık operasyonlarından önce çok ciddi alt yapı çalışması yaparak bu ihanete zemin hazırladığı belirtiliyor.

Halkın gözünde de bu operasyonları haklı göstermek amacıyla subliminal mesajları kullanan FETÖ, bünyelerinde var olan yayın gurupları ile de bu mesajları milyonlarca insana ulaştırdığı vurgulandı.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne ulaşan çarpıcı bir bilgi ise dikkat çekici. FETÖ´nün 7 Şubat Mit Krizi ve 17-25 Aralık´tan önce SIZINTI DERGİSİ, diğer dergileri ve SAMANYOLU TV programları vasıtasıyla subliminal etkiler yaptığı bilgilerine ulaşıldı. Toplumda isim yapmış akademisyen, yazar, ekonomist, bilim insanı gibi farklı nitelikte insanları bu dönemde kadrolarına dahil ederek, toplumu etkileme yolunu seçtikleri belirtiliyor.

DEVLET, bu ihanet yapısının ne yapacağını yavaş yavaş çözmeye başlamışken, bu çözülmeyi aza indirmek isteyen FETÖ akil insanlarının, toplum katmanlarının her birimine ulaşmak için yoğun çaba sarf ettikleri, DERGİ ve TELEVİZYONLARI vasıtasıyla subliminal mesajlar oluşturarak kitleleri etkilemeye çalıştıkları haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

FETÖ ihanet hareketinin TÜRKİYE´yi işgale hazır hale getirme projesinin en önemli TRUVA ATLARINDAN olan DERGİLERİ ve Televizyonlarında görev alan, yazı yazan, etkinliklerine iştirak eden isimler üzerinde ise çalışmaların başlayacağı belirtiliyor.

Özellikle 7 ŞUBAT MİT Krizinden önce başlayan bu ihanet hareketinin, yayın organları ile içli dışlı olan isimlerin hangi kurumlarda oldukları ve şuan hangi görevi ifa ettiklerinin zamanla ortaya çıkacağı ifade ediliyor.

FETÖ yapılanmasını iyi tanıyan SİVAS POSTASI düşünce ekibi, bu yapının kalıntılarının bölünmelere uğramasının muhtemel olması ile birlikte, kendi içlerinde yine ekip ruhu ile kendilerini kollamalarının kuvvetle muhtemel olduğunu dile getiriyor.

Yan Cemaatler veya tarikatlara da girme becerisi gösterebilecek bu tür etkin isimlerin BYLOCK kullanmadıkları hatta FETÖ´ye de hakaret ederek kendilerini gizlemelerinin olası olduğu yorumları yapılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —