SUİKAST Neden Aydınlatılamadı?

SUİKAST Neden Aydınlatılamadı?

Türkiye üzerinde 40 yıllık projeler hayata geçirmeden geri durmayan istihbarat örgütlerinin yaptıkları planlamalar tüyleri diken diken ediyor. Türkiye´nin ?Görünmeyen Üniversitesi? Mehmed Zahid KOTKU ekolünü devam ettirecek olan Muhmud Es´ad COŞAN´a CIA´n

 

Gün geçmiyor ki Türkiye´yi işgale hazır hale getirmek isteyenlerin bir oyunu daha deşifre olmasın.Türkiye üzerinde 40 yıllık bir plan hazırlayan dış istihbarat örgütlerinin ülke içindeki kanaat önderlerini de derin ablukaya aldığı bilgisine ulaşıldı.

Gümüşhanevi Dergahı silsilesini devam ettiren Mehmed Zahid KOTKU´nun damadı olan aynı zamanda bu yolun devam ettiricisi Prof.Dr. Mahmud Es´ad COŞAN Hocaefendiye CIA tarafından ?senin önünü açalım istediğin her ülkede okul aç? diye teklif götürüldüğü ve bunu COŞAN´ın keskin bir dille reddettiği vurgulanmakta.

COŞAN´ın her zaman yanında olan bir ismin bunu dile getirdiği ve Hocaefendinin kesinlikle CIA ile görüşmeyi kabul etmediğini söylediğini belirtti.

COŞAN´ın ülkesine ihanet etmediği için başta CIA olmak MI5 gibi yabancı istihbarat örgütlerinin şimşeklerini üzerine çektiği dile getirilmekte.

AVUSTRALYA´daki şüpheli kazanın şüpheli olmadığı bunun direkt bir suikast olduğu da yine COŞAN´ın en yakınında bulunanlarca ısrarla vurgulanmakta.

Kendisi ve damadının boş yolda profesyonel bir şekilde suikasta kurban götürüldüğü ve suikast yerindeki delillerin de karartıldığı dile getirilmekte.

Bu tür suikastların İngiliz istihbarat yöntemine benzediği de bilinirken, COŞAN´ın şehid edilmesi sonrasında TÜRKİYE´de FETÖ yapılanmasının aniden güçlendiği bilinmekte.

COŞAN´ın ?dinler arası diyalog? safsatasını de yerden yere vurduğu bilinmekle birlikte Ehli Sünnet´e sıkı sıkıya bağlı olmasının da bir tehlike olarak görülerek, Batı güdümlü ılımlı İslamın önündeki en önemli engel olarak görülerek şehid edildiği sevenlerince dile getirilmekte.