SUİKAST Sonrası FETÖ'nün Önü Açıldı!

SUİKAST Sonrası FETÖ

AVUSTRALYA'da şüpheli bir kazaya kurban giden Prof. Dr. M.Esad COŞAN şehadeti yıl dönümünde rahmetle anılıyor. Prof. COŞAN'ın şehadeti sonrasında ise FETÖ'nün önü açılmış ve FETÖ yapısı dalga dalga bütün ülkeyi sarmıştı...

STHM ÖZEL HABER

2001 yılında Avustralya´da bir trafik kazasında hayatını kaybeden İskenderpaşa Dergahı Şeyhi Mahmud Esad Coşan Hocaefendinin  ölümü hala sırrını koruyor...

Türkiye’nin yetiştirdiği önemli kanaat insanı Mahmud Esad Coşan, Avustralya´da geçirdiği şüpheli trafik kazasında yaşamını yitirdi. 4 Şubat 2001 gecesi Türkiye saati ile 04.00´te Sidney yakınlarındaki Dubbo şehrinde meydana gelen kazada, Coşan´ın damadı Ali Yücel Uyarel de vefat etti.

 "SIRADAN BİR KAZA DEĞİLDİ"

Konunun uzmanları "bir istihbarat örgütünün modeliyle ortadan kaldırma" şeklinde gerçekleştiğini ve bir suikast olduğunu ifade ediyorlar.

 Dr. Kurtoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye´ye yapılan bu din operasyonu rahmetli Esad Coşan´ın Avustralya´da damadı ile birlikte öldürülmesiyle başladı. Burada konuşamayacağımız şeyler var. Esad Coşan çok ilginç bir trafik kazasında bir istihbarat örgütünün modeliyle ortadan kaldırıldı. Ben o hadiseden sonra ´eyvah din üzerinden bizi de vuracaklar´ dedim."

 Milli Duruşu COŞAN´ı Hedef Haline Getirdi

Mehmed Zahid KOTKU´nun damadı olan ve Milli duruşu ile dış güçlerin düşüncelerini rahatsız eden COŞAN´ın, pek çok tehdit aldığı ve ülkesi yararına hareket ettiği biliniyordu.

Yaşamı boyunca, insanları eğitime, ülkelerine bağlılığa, bayrağa ve vatana sadakate davet eden COŞAN´ın usta hazırlanmış bir trafik kazası ile şehid edilmesi, toplumda kuşku uyandırmıştı.

Prof. Dr. Mahmud Esdad COŞAN´ın şehid edilmesini analiz eden araştırmacılar, COŞAN´ın ortadan kaldırılması akabinde, FETÖ mensuplarının dış güçlerin de desteği ile önlerinin açıldığı yorumlarını yapıyorlar.



Anahtar Kelimeler: SUİKAST Sonrası ' Açıldı!