Tarih: 22.09.2022 17:31

SUSUZ SİVAS GÜNLERİ!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS'ın susuzluğuna siyasi partilerden sert eleştiri geldi.Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cemil LAÇİNER şunları sööyledi;

"SİVAS’ta SU bir aylık kalmış Belediyenin başı açıklamış . Kadınlara ayakkabı, parfüm. Öğrenci ve öğretmenlere hediye. Yandaş ya da sakal altı ücreti mükabil ve tapuda isim sahibine göre imar düzenlemesi , Mütahitlere kat yükseltme plan değişikliği, her türlü ranta dönüşüm imtiyazı, maaş kartıyla iş yapmadığı halde arpalıklardan geçinenler, festivaller, şenlikler, konserler , yapılan yeni ve gereksiz yapılar,sanatçılara ve organizasyon yapanlara savrulan milyonlar. Hele Organizeye giderken yapılan bir spor tesisi varki akıllara zarar; kullanılan DEMİR 15 katlı binayı taşıyacak durumda yeni kırmızı beyaz brandayla örtüldü; üzeri bir yıldır hayretle her gün gözlüyordum. Heba edilen SİVAS’ta yaşayan bizlerin paraları ve kaynakları."

DEMOKRAT PARTİ İl Başkanı Numan AKAY ise;

"Bugün yağan Yağmur , yarın yağacak Kar

Rahmettir Berekettir.

Başarmamız gereken, yağan yağmur, eriyen kar sularını tutabilmek, ihtiyaç halinde evlerde, tarımsal sulamada kullanabilmektir.

Millet Bahçeleri, Piknik alanları vb işlerle kamu kaynaklarını heba eden,

Zara’ya, ana caddeye Saat kulesi dikerek,

Sivas’a hizmet ettiklerini iddia eden Vekiller..

Sivas’ta yaşıyor, Sivas’ta ikamet ediyor olsalardı..

Sorunları ve İhtiyaçları görür, çözüm için belki çalışabilirlerdi.

Kadersiz Sivas ! Sahipsiz Sivas !

Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde Süt kanalları ile çürütmeden Kervansaray’da süt toplaya bilenler, kalksa da görse halimizi...

Birde Sıkılmadan bizim torunlarımız olduğunuzu söylüyorsunuz diye bu Bey’leri önlerine katıp ta kovalar ve kovarlardı mutlaka..

Aynı Parti, Aynı Kişi, Aynı Beceriksizlik,

Aynı Kafa, Aynı Yalanlar..

Sivaslılar olarak, artık hiç bir konuyu

Rüz-i Mahşere Bırakmayacağız.

Hak ve Hukuk çiğnemeyi, Adaletsizliği, Vilayeti gözden çıkartanların cevabını sandıkta vereceğiz..." diye tepki gösterdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —