Tamer BALIKÇI Sergi Açtı!

Tamer BALIKÇI Sergi Açtı!

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının güz dönemine başlarken ilk sergisini açtı.

SPHM ÖZEL HABER    
HABER: Etem GÖLBAŞI
 
Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının güz dönemine başlarken ilk sergisini açtı. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim-iş Eğitimi Ana Bilim 2. Sınıf öğrencilerine rehberlik eden Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI Karma Resim Sergisini davetlilerle buluşturdu. Ana sanat ve Seçmeli sanat derslerinde yaptırmış olduğu çalışmaların sergilendiği yaklaşık 100´e yakın Tablo sergileneceği çalışmaların Tuval üzerine Yağlı boya ve Akrilikten olduğunu belirtti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesinde düzenlenen programa Eğitim Fakültesi dekanı,protokol üyeleri,davetliler, akademik, idari personel ve öğrenciler katildi.

Eğitim fakültesi dekanı, Öğrencilerin yaptığı çalışmalar gayet başarılı gördü ve başarının devamını diledi. Öğrencilerinin sergilerinin devam etmesi beklemekteyiz desteklemeye devam edeceğiz dedi. Tamer Balıkçı ise açılış konuşmasında Sayın dekanımız ve değerli seçkin davetlilerin sergimize gelmesiyle çok büyük onur duyduk. Sayın dekanımız sanata değer vermekte ve desteklemektedir. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz, sergimize katılan davetlilere şahsım ve öğrencilerim büyük onur duyduğumuz ifade etmekteyiz, kendilerinin gelerek destekleri sayesinde daha güç kazandık dedi. Ayrıca Tamer Balıkçı son olarak sergimize gelen bütün katılan davetlilere teşekkür ettiğini belirtti

Sergi bir birinden güzel eserlerle adeta ziyaretçileri büyüledi.

Aynı zamanda Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI, şehre dair önemli fikirler üreten biri olarak da biliniyor. Entelektüel donanımlı bir sanat ve şehir sevdalısı olan BALIKÇI´nın, SİVAS´ın dar kalıplarını kırması için yıllardır elinden geleni yapma gayreti içinde olması ise takdir ediliyor

Tamer BALIKÇI Kimdir?

SİVAS Şarkışla doğumlu olan Öğretim görevlisi Tamer BALIKÇI aynı zamanda;

*Kültür Bakanlığına bağlı Gesam Üyesi

* 2004 Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü Bandrol Uygulaması Denetim Komisyonu üyelerinden Sivas İli Temsilcisi seçilmiştir.

* 2004 GESAM tarafından Sivas İl temsilcisi seçilmiştir.

* 2007 Sivas Kent Konseyi Eğitim Kültür ve Sanat Çalışma Grubu Üyesi

* 2012 GESAM Genel Kurul Kararı ile ?Uluslar Arası İlişkiler Kurulu Üyesi? seçilmiştir

 



Anahtar Kelimeler: Tamer BALIKÇI Sergi Açtı