Tarih: 14.01.2020 20:47

"TANRIM Sizi Korusun!"

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

ŞEHRİMİZİ yöneten ve şehir adına hareket eden ve şehrin 2023 vizyonu ve daha ötesini çizen arkadaşların öğle saatlerinde MEVA´da bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundukları öğrenildi.

İlk önce Rektör ALİM YILDIZ ?ın MEVA´ya girdiği görülürken, adımlarını ?Fâilâtün / Fâilâtün / Fâilâtün / Fâilün? kalıbıyla  attığı gözlemlendi.

Rektör ALİM YILDIZ´ın özel oda olan lakin gözlemcilerce ?AŞİYAN? diye tabir edilen küçük odaya geçtiği görüldü.

Akabinde MEVA´ya intikal eden İbrahim YASAK ve Murat KRAL´ın da  ?Mefâîlün / Mefâîlün / Mefâîlün / Mefâîlün? adım hareketi ile ?AŞİYAN? a intikal ettikleri gözlemlendi.

Bu üç kişi sonrasında hocamız Recep TOPARLI´nın da kapıda görüldüğü ve onun da sakin adımlar ile AŞİYAN´a girdiği görüldü.

Şehrimizi yöneten ve şehirdeki her fert adına 2023 vizyon ve misyonunu belirleyen ekiplerden bir ekip olan arkadaşlarımızın, REKTÖRLÜK seçimleri, şehrin ekonomik durumu, yatırımlar,sanat edebiyat durumları ve klanlar arasındaki görüş birliği ve fikir ayrılıkları konusunda istişare yaptıkları yorumları yapıldı.

AŞİYAN´da ki hoş sohbet ve oluşan sinerjinin, memleketimizin müreffeh şehirler arasına girmesi noktasında önemli olacağı öngörülüyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —