Tepeden Tırnağa Bürokrasi Değişmeli

Tepeden Tırnağa Bürokrasi Değişmeli

Meclis´e girdiği günden bu yana SİVAS için elini taşın altına koyan Bakan YILMAZ, şehir kamuoyunda takdir ediliyor. YILMAZ´ın onca koşturmasına rağmen, yerelde şehir bürokrasisi ise tam anlamıyla ?yatış? durumunda. Bakan gediğinde çalışırmış gibi yapan şe

 

SİVAS, bir türlü bürokratik yavanlığı aşamıyor. TBMM´ye girdiği günden bu yana Devlet kademesinde görev alan Sivaslı bürokratlarla ara ara toplanarak, şehir için ortak kaygı duyup çözüm üretme uğraşı içinde olan Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın, bu gayreti şehirdeki pek çok pısırık, beceriksiz idareciler tarafından akamete uğratılıyor.

Bakan YILMAZ´ın Sivas´a gelmesinde, çalışır gibi yaparak koşturma görüntüsü içinde olan yerel bürokratların, şehir adına zerre miktar bir proje ortaya koyamadıkları herkes tarafından biliniyor.

İsmet YILMAZ´ın öncülüğünde bir araya gelen Sivaslı bürokratların, Sivas için sinerji oluşturma girişimlerinin, yine yerelde pısırık beceriksiz bürokratlarca baltalanacağı kamuoyunda kesin kanat olarak dillendiriliyor.

Danışmanlarının, Bakan YILMAZ´ı da yanılttığını belirten duyarlı SİVASLLAR, şehirde bir bürokratik oligarşinin oluştuğunu ve bu bürokratik oligarşinin de şehrin geleceğini baltaladığı düşüncesini dile getiriyorlar.

Sivas´ın kalkınıp geleceğe yönelmesi için, ?ununu elemiş eleğini asmış? beceriksiz bürokratların değiştirilmesi gereğini dile getiren Sivaslılar, mevcut bürokratik yapı ile şehrin bir arpa boyu dahi yol alamayacağını dile getiriyorlar.