Teröre ATAK Darbe!

Teröre ATAK Darbe!

Milli imkânlarla TSK´nın emrine verilen ilk yerli helikopterimiz olan ?ATAK?ın Silahlı Kuvvetler envanterine kazandırılmasından sonra, terör örgütünün korkulu rüyası oldu.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin gücüne güç katacak taarruz taktik ve keşif helikopteri ATAK, gece gündüz demeden Haçlı Paralı uşakları PKK´ya kök söktürüyor.

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın göreve geldiği günden bu yana özel önem verdiği Türk Mühendislerinin titizlikler hazır edip Türk Silahlı Kuvvetleri emrine verdiği Atak Helikopteri, Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde ağırlıkla görev yaparak Terör örgütü PKK´ya kan kusturmakta.

Gece ve gündüz uçuş ve savaş taktik ve kabiliyetleri ile donatılan ATAK helikopteri TSK´nın göz bebeği konumunda. Tamamen yerli sermaye ve yerli düşünce ile Uluslar arası standartların üstüne olan ATAK helikopteri, PKK´lı hainlerin de korkulu rüyası oldu.

Türkiye´nin savunma sanayini yerli imkânlarla donatma düşüncesi içinde olan Milli Savunma Bakanlığı, ATAK helikopterinde gösterdiği başarıyı diğer silahların üretiminde de göstermeye başladı.

Barış için güçlü olmak zorunluluğu ortada iken bu bilinçle yola çıkan Türkiye, terör belasından kurtulmaya doğru emin adımlarla yol alıyor.



Anahtar Kelimeler: Teröre ATAK Darbe