Tarih: 28.03.2016 13:27

Teşekkürler YILMAZ

Facebook Twitter Linked-in

 

Köyden göçü önlemeye mahsus, kırsalda ekonomik canlılığı artıracak önemli bir tedbir hayata geçmek üzere. Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın da önemli gayretleri ile SİVAS´ı hayvancılığın merkezi yapacak olan adımların sonuçlanmasına az bir zaman kaldığı bilgisine ulaşıldı.

SİVAS POSTASI HABER MERKEZİ´nin ulaştığı özel bilgiler ise ümit verici. Türkiye´de toprak büyüklüğü açısından önde olan SİVAS´ın, bu hibe desteğinden en fazla yararlanacak il olması ise büyük kazanç elde edilmesinin kapısını aralayacak. Önümüzdeki günlerde kesin netleşecek olan KÜÇÜKBAŞ ve BÜYÜKBAŞ hibe desteğinin, SİVAS´a ilaç gibi geleceği vurgulanıyor.

Karşılıksız, üretime dayalı hibe desteği sayesinde göç ve işsizliğin önemli oranda SİVAS´ta engelleneceği ve üretim odaklı ekonomik gelişmelerin kısa zamanda yaşanacağı ifade ediliyor.

Ayrıca Sivas için bir diğer önemli gelişmenin ise ?KIZILIRMAK İDARESİ? çalışmasının bitmek üzere olduğu yönünde. Bakan İsmet YILMAZ´ın önemli girişimleri ile hayata geçmek üzere olan bu önemli adımın da SİVAS için hayatiyet taşıdığı belirtiliyor.

TBMM´de ve Kabinede Sivas´ın gururu olan YILMAZ´ın, bu tür hibe desteğinin toplumun tabanına yayması yönündeki adımının önemli olduğu ve uzun vadede şehrin ekonomik canlanmasına da çok büyük katkılara sunacağı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —