Tarih: 29.07.2017 09:59

Teşkilatlar Yenilenecek!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, ?partide metal yorgunluğu var, parti ilkelerini değil de kendilerini düşünen teşkilatlar ve belediyelerle yola devam etmeyeceğiz? beyanatı yankılanmaya devam ediyor.

ERDOĞAN´ın bu çıkışı ise en çok SİVAS halkı tarafından kabul gördü. Sivaslılar ise Ak Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatlarından hoşnut olmadıklarını her fırsatta dile getiriyorlar.

Referandumda alınan oyların ise parti yöneticilerine verilmediğini, bu oyların, Bakan YILMAZ, Habip SOLUK ve Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a verildiğini belirten SİVASLILAR,  bir tek oyun dahi diğer Ak Parti Sivas teşkilatlarına verilmediğini dile getiriyorlar.

AK PARTİ değişim için kolları sıvarken, bu değişimin gerekliliğini üzerine almamak için direnen İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimleri ise eleştirilerin odağında.

Esaslı fikir üretim şehrin gelecek ufkuna katkı sunması gereken yerel idarecilerin, öz çekim ile partiyi idare ettikleri ve karizmatik bir liderin arkasına gizlenerek siyaset yaptıkları vurgulanıyor.

Ak Parti içinde son aylarda türeyen ve iyice palazlanan bir gurubun var olduğunu belirten Ak PARTİLİLER, ihale peşinde koşup şehirde ranta dayalı zengin bir zümre oluşturan AKP´lilerin ise etkilerini artırdıkları ve neredeyse bütün partiyi ele geçirdiklerini vurguluyorlar.

Bu çürümenin dibe vurduğunu halkın ötekileştirildiğini dile getiren Ak Partililer, biran önce bir yenilenme ile tepeden tırnağa bir değişimin elzem olduğunu belirtiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —