Tey, Tey, Teeeeeeeyyyyyy!

Tey, Tey, Teeeeeeeyyyyyy!

Ankara´da başlayan SİVAS´ın tanıtım günleri renkli görüntülere neden oluyor. Halaylar ve şölenler ile yapılan tanıtımın 4.sü gerçekleşiyor. Pazar gününe kadar devam edecek bu etkinliklerin SİVAS´a nasıl bir katkı sunduğu ise çözülemiyor.

SPHM ÖZEL HABER

BAŞKENT´te SİVAS GÜNLERİ başladı. Pazar gününe kadar devam edecek tanıtım günlerinin 4.sü düzenleniyor. Bu günlerin SİVAS´ın tanıtımına ne sunduğu ve yıllardır başta İSTANBUL olmak üzere yapılan tanıtım etkinlikleri sonucu şehre bir turizm kaynağının sağlanıp sağlanmadığı ise tam bir muamma olarak kaydediliyor.

Her tanıtım da İSTANBUL ve ANKARA´da tam kadro hazır ve nazır bulunan Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZAYDIN ise yine favori isimlerden.

MENDİL ?tiki olan?,mendil gördüğünde yerinde duramayıp o mendili kaparak sahneye inen ÖZAYDIN´ın oynadığı oyunlar yine kalabalık tarafından ilgiyle izlendi.

MENDİLİ kapıp sahneye inen kadim Başkan Yardımcısı´nın oyun esnasında kural gereği ?çökmeleri? tam yapamadığı gözlemlendi.

Yemek yemeyi çok seven ÖZAYDIN´ın, kilo vermeye yanaşmadığı gibi, en azından bu tür etkinliklerde bol pantolon giyerek rahat oynamasının faydalı olacağı tavsiye ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Teeeeeeeyyyyyy