Tıp Fakültesi`nde Yaprak Dökümü

Tıp Fakültesi`nde Yaprak Dökümü

Rektör KOCACIK ve yönetim ekibi, görev sürelerinin bitmesine az bir zaman kala eleştirilmeye devam ediyor. KOCACIK döneminde, özellikle Tıp Fakültesi Hastanesinden pek çok deneyimli hekimin başka hastanelere gitmesi, hastaları başka arayışlara yönelmeye i

 

Sivas'ın göz bebeği olan Cumhuriyet Üniversitesi gün geçtikçe erimeye devam ediyor. Özellikle C.Ü.Tıp Fakültesinden ardı ardına ayrılan deneyimli hocalar, hastaların başka arayışlara yönelmelerine neden oluyor.

Tıp Fakültesi Hastanesinde depremler durmazken, yanlı kadrolaşmaların da özellikle ayarlandığı vurgulanıyor.

İlyas DÖKMETAŞ dönemini arattır bir hale gelen Üniversite hastanesinden yine bu günlerde pek çok deneyimli hocanın ayrıldığı üniversite kaynaklarınca dile getiriliyor.

Rektör KOCACIK döneminde devam eden bu kan kaybının, hastanye sıkıntılar oluşturduğu belirtiliyor. Alanında uzman ve isim yapmış 40 yakın hekimin bu dönemde hastaneden ayrılarak başka hastane ve üniversitelere gitmesinin ise Sivas için büyük kayıp olduğu vurgulanıyor.

Sivas'ta takdir edilen deneyimli Kardiyolog Prof.Dr.Ahmet YILMAZ başta olmak üzere, Ortapedi Doç.Dr. Zekeriya ÖZTEMUR,Göz Prof.Dr. Hayati Bey, Gastroenteroloji Prof.Dr. Abdülkerim YILMAZ'ın Medicane Anadolu Hastanesine geçtikleri bilgisine ulaşıldı.



Yalan oldu
19.05.2015 09:45:57
yeni hastane binası ne oldu sayın yöneticiler, yalan oldu değil mi. bina yapıyoruz diye milleti kandırdınız. daha önce pek çok şey için kandırdığınız gibi. insanlara huzurlu bir çalışma ortamı sağlamazsanız hepsini tek tek kaybedersiniz. dışarıdan görünen manzara şu: kaynayan bir kazan. yazık arkadaş yazık, tüm öğretim üyeleri tek yürek olup bunların alayını sandığa gömmeli, kişisel ikbal beklentilerini bırakın artık bir kenara ...

ERCAN
19.05.2015 11:13:21
ÜNİVERSİTEYE KALP İÇİN GİTTİK.Prof.dr.AHMET YILMAZ anjiyo yaptı.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK İLGİLENDİ. SİVAS da böyle başarılı doktorların olması sivasımız için bir kazanç.

Bülent
20.05.2015 17:47:48
Üniversite ölmüş ağlayanı yok. Hastaneden giden gidene. İzzet hoca gitmişti, şimdide Ahmet hoca gitti. İnsanlara ödeme yapılmadığı için Kardiyolojide hastalar Allaha emanet. 40 tan fazla hoca ayrılmış hastaneden. Borç olmuş 70 trilyon, insanlar parasını alamadığı için intihar ediyor. Halk akın akın başka şehirlerdeki hastanelere gidiyor. Birileride tutturmuş milletvekili olacağım diye. Sorumluluk sahibi birinin bu tablo karşısında yapacağı şey bellidir. Bir sözümde Sivas halkına. Hiç siyasilere sordunuz mu, bu üniversitenin hali nedir diye? Eğer sormadıysanız sizinde şikayet etmeye hakkınız yok. Karakter sahibi insanlar gerçekleri her yerde söyleyebilen insanlardır.

Mehmet Çakmak
25.05.2015 11:41:31
Prof.Dr. Ahmet YILMAZ bey`in hastaneden ayrılmış olması kalp bölümünün bittiği anlamına gelir...

Mürsel
25.05.2015 18:54:42
Ahmet abinin ayrılması kardiyoloji için iyi olmamış, hastalar kayseriye gitmesin de ne yapsın, bu memleketin siyasileri galiba kayseri için çalışıyor...