Tarih: 30.11.2014 22:32

Tokat Sizinle Gurur Duyuyor

Facebook Twitter Linked-in

Osman Yıldırım’ın Oda Başkanı, Doğan Ürgüp’ün de Belediye Başkanı olduğu dönem, Sivas’ın en talihsiz zamanı olarak kayıtlara geçti. Bu ikilinin “AVM” tartışmasının kurbanı olarak, Şehirlerarası Otobüs Terminalini şehre kazandırarak, Sivas’ın gelişmesine otuz yıllık bir kazık çaktıkları vurgulanıyor...

Üç dönemdir Oda Başkanlığı yapan Osman YILDIRIM’ın, Sivas’a her AVM yapılması gündemde iken buna müdahil olup, AVM’yi yaptırmaması akıllardan çıkmıyor. Sami AYDIN’ın ilk Belediye Başkanlığı zamanında olaya dolaylı müdahale edip, AVM projesini mahkemeye taşıttığı iddia edilen YILDIRIM’ın, Doğan ÜRGÜP Başkanlığı zamanında da, aynı tutumu sergilediği ifade ediliyor.

“Ben yoksam hiçbir şey yok mantığına” Sivas’ı mahkûm etmekle suçlanan Yıldırım’ın, Tokat’a AVM yapması tepki çekti.

Doğan ÜRGÜP ve Osman YILDIRIM ikilisinin AVM’ye yer tartışmasına nedeniyle Şehirlerarası Otobüs Terminalinin aynı yere yapılmasında katkıları olduğu ve Sivas’ı büyük ekonomik kayıplara uğrattıkları kamuoyunca dile getiriliyor.

Hiç yapılmayacak aynı yere, büyük bir ufuksuzluk nedeniyle Şehirlerarası Otobüs Terminalinin yapımına neden müsaade edildiği ise hala merak konusu.

Osman YILDIRIM’ın, Sivas’ta AVM’yi taca atıp, TOKAT’a bu yatırımı kazandırması Tokat adına sevindirici bulunurken, Sivas’ta da eleştiri alıyor.

Hafta sonları özellikle pek çok Sivaslı’nın Tokat’a alışveriş yapmaya gitmelerinin Sivas ekonomisine kayıplar yaşattığı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —