TOKER´e Önemli Görev

TOKER´e Önemli Görev

SİVAS´ın yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Prof.Dr. İlker TOKER, Sağlık Bakanlığı Ankara ULUCANLAR Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne BAŞHEKİM olarak atandı.

SPHM (Sivas Postası Haber Merkezi)
Özel Haber
 

Sivaslı göz Profesörü Mustafa İlker TOKER çok önemli bir göreve getirildi.Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne Başhekim olarak atanması memnuniyet ile karşılandı. Prof.Toker bugün itibariyle görevine başladı.

Prof.Dr. İlker TOKER Kimdir?

Yüksek öğrenimini HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ´nde yaptı.Uzmanlık eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları kliniğinde aldıktan sonra doçent oldu.

2009 yılında doçentlik, 2014 yılında ise profesör unvanını alan Prof. Dr. Mustafa İlker TOKER, 21 yılı aşkın süredir Sivas´ta hizmet vermektedir.

Pek çok bilimsel yayını olmakla birlikte,ulusal ve uluslar arası pek çok kongreye katılarak sözel ve yazısal bildirimler sunmuştur.Ayrıca Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanlığı, 5 yılı aşkın bir süredir Fakülte Hastanesi Başhekim Yardımcılığı,1 yılı aşkın bir süreyle Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Prof.Dr. İlker TOKER evli ve 2 çocuk babasıdır.



Anahtar Kelimeler: TOKER Önemli Görev
Tuncer Kıvılcım
23.02.2018 16:34:01
Çok değerli İlker Bey Sivas´ta yaptığınız üstün hizmetlerinizden dolayı teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. Sivas sizi özleyecek SELAMLAR.

Yılmaz ÇAMDALI
24.02.2021 21:22:28
Önce bir vatandaş olarak makamınıza geldim. Bir randevu sorunum vardı özel kalemde görevli bayana sonra 48 yıllık gazeteci olduğumu söyledim hiç önemsenmedim beni yönlendirdikleri şekilde hareket ettim üç gün sonra tekrar geldim Baştabib beyle görüşmek istediğimi söyledim yine aynı tavırlarla karşılaşılaşınca sesimi yükselttim ki güvenlikte ki kızımız gelince onunla da muhatap olmak zorunda 72 yaşındayım yüzlerce prof baştabib tanıdım Türkiynin her yerinde bu güne kadar hiç bir hastanede sorun yaşamadım hep hakkıma riayet ettim. Benim özelliğimi toplumun büyük bir kesimi bilir. sizi tanımadan maiyetizle not verdim ve gerçektende üzüldüm çok yazık ilime bu kadar emek veren bir kişinin etrafında ki kişiler insanlara değer vermeden böyle davranabiliyorsa mutlaka sizin talimatızla olduğu kanaatindeyim vede böyle bir olaydan size hiç bahsetmeye bilirler yada benim tavırlarımı sesimi yükseltmemi farklı yansıta bilirler vede mertçe ayrılırken Ulucanlar Göz hatanesine insanlık adına savaş başlatacağımı söyledim özel kalemde ki bayan alaycı bir şekilde telefonumu istedi verdim Bu da senin gibilerini çok gördük manasında idi Kemal Demir'den bu yana tanıdığım Sağlık bakanlarımızın dönemlerinden bu ana kadar ta 1972 den bu yana böyle insanların hafife alındığı bir baştabib makamına rastlamadım Biliyorum ki şu zor dönemlerde büyük bir özveriyle çalışan sağlık bakanı Fahrettin Koca da vatandaşa karşı böyle bir tutum izlenmesini hoş karşılamaz diye düşünüyorum