Şer İttifaklar Devrede!

Şer İttifaklar Devrede!

Yaklaşık 10 yılı aşkın bir zamandır FETÖ yapılanmasını SİVAS´ta deşifre eden ve onlarla tek başına savaşan SİVAS POSTASI ekibi, eğer 15 Temmuz darbesi gerçekleşse idi en büyük zararı gören bir gazete olacaktı. FETÖ hainlerinin çevirdiği oyunları tek tek k

 

SİVAS´ta pek çok kişi veya kuruluş FETÖ´nün maklubelerine kaşık sallayıp video kasetler ışığında ağlarlarken SİVAS POSTASI bu yapıya ?PARALEL YAPI? diyerek onlarla mücadele ediyordu.

Şehrin pek çok önde geleninin eşleri ?sohbetlere katılıp mütevveli abla? kategorisinde yer alırken, bazılarının da kahvaltılı sohbetlerde FETÖ yapısına maddi destek sağladığı şehir kamuoyunda açık seçik dile getirilen konuların başında geliyor.

FETÖ´den nemalanan ve şimdilerde ?YAN CEMAAT, THE CEMAAT? hüviyeti ile gizli FETÖ severlik yapan nicesinin, SİVAS POSTASI´ından kuyruk acıları gereği farklı bahanelerle SİVAS POSTASI´nı köşeye sıkıştırmaya çalışmaları hayret ve ibretle takip ediliyor. FETÖ nün kılıcını bir zamanlar sallayanlara SIVAS POSTASI geçmişte olduğu gibi bu günde aman vermeyecek 



Anahtar Kelimeler: Topunuz Gelin
kadir can
18.08.2017 11:20:24
çakalların gözü hep Arslanda olurmuş şuna bir şey olsada rahat etsek diye.Ama nafile, T.C Devleti her şeyi bilir hesabını sorar.

karahan
25.09.2017 13:00:43
Sivas Postasını tebrik ediyorum. Ancak bence de susturulmaya çalışılıyor. Susturmaya çalışanlar arasında mealesef Rektör beyde buna dahil. Rektör Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube başkanının oğlunu nasıl arıştırma görevlisi yapmış onu açıklasın.

Cihat
6.04.2018 22:53:04
Karahan adlı kişi. İddianı ispat etmezsen müfterisin. Sen ve senin gibiler ancak böyle iftira atıp ispatı sorulunca da ben o anlamda söylememiştim, yok ben şu anlamda söylemiştim diye kıvırırsınız. Madem bu kadar eminsin git suç duyurusunda bulun. Sonra da bana burdan cvp yaz.

Adalet nerede
8.04.2018 09:40:33
Sivas postası nın ekibinin çok sağlam olduğunu herkes biliyor.kimse esnekliğe yatmasın.Feto kurbanları Sivas ´ta ,bir kişi de çıkıp bunların nagduriyetini gidermiyor.Nedenmi, cevabı basit, sorarlarsa abiler ablalar ,ortaya çıkar.aktif olan yapıları devam ediyor.kendilerini saklamak için sivas postasına çamur at,hedef şaşırtma bunlarinki

yiğitler postası
9.04.2018 18:00:09
FETÖ ILE yıllardır verdiğiniz mücadele için sivas size minnettar...

sinan korkmaz
10.04.2018 15:27:07
sivas postası bravo sende yazmasan kimse yazmıyo zaten ama şuna dikkat fetö ile iltisakllı birinimeclis üyesi yapanve onla ticari ilişki kuran kimler

SİVASLI
12.04.2018 11:29:50
BEN DAHA ÖNCEDE BU HABERE YORUM YAPMIŞTIM.ARKADAŞLAR HABERCİLİK YAPIYORSUNUZ SİZİ KUTLUYORUM.ANCAK HABER KİMLER DİYE SORMAZ KİMLER OLDUĞUNU YA ARAŞTIRI YADA BİLİYOR DUR YAZAR.SİZ HALKA SORUYORSUNUZ KİMLER DİYE .BİLİYORSANIZ KİMLERİ AÇIKLAYIN YAYINLAYIN HERKES BİLSİN.

Davud Doğrucu
3.07.2019 20:33:20
Sayın sivas postası sizde bazı bilgileri sansürlüyorsunuz. Bkz. 17-25 aralıkta PTT müdürü olan şahıs.