Tarih: 20.03.2020 16:19

TRT´nin "Ömür Dediğin" Başarısı

Facebook Twitter Linked-in

 

Hemşehrimiz Zeliha İlhan DOYMUŞ´un hazırladığı ÖMÜR DEDİĞİN TRT´nin en önemli yapıtların arasında yer alıyor. Bir çok ödül alan ve Türkiye´nin en önemli sosyal sorumluluk bilincine felsefi derinlik katan program, alanında ilk ve özel bir yer ile de yoluna devam ediyor.

TRT HABER´de özellikle PAZAR GÜNLERİ izleyici ile buluşan ?ÖMÜR DEDİĞİN? adeta insanları göz yaşlarına boğuyor. Hasretleri, ayrılıkları, aşkları, sürgünler, vefaları konu alan bu önemli çalışma, aynı zamanda ustaca yazılmış metinleri ile de dikkat çekiyor.

Sivaslı hemşehrimiz başarılı program yapımcısı Zeliha İlhan DOYMUŞ´un hazırlayıp sunduğu Ömür Dediğin, ülkenin dört bir yanında ömürlerini çileye, yokluğa varlığa ve güzelliklere adayan insanları renkli cama taşıyarak ölümsüz bir kültür arşivi oluşturması ile de dikkat çekiyor.

TRT ekranlarında, özel çalışması olan Ömür Dediğin, her yaş gurubunda insan tarafından en beğenilen programlar arasında?

Gerek PAZAR günleri gerekse diğer günler TRT HABER ekranlarında izleyici ile buluşan program SİVAS´ta da gururla takip ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —