Tarih: 04.12.2019 21:57

TUHAF!

Facebook Twitter Linked-in

Kamuoyu´nda başta Rektör danışmanlarından Taner Çiftçi´nin eşine açılmış olan ilan ve diğer eş, dost, akraba ilanlarıyla gündeme gelen Cumhuriyet Üniversitesi ilginç bir ilana daha imza attı. Enstiti Müdürlüğü döneminde, akrabası Zafer Yıldız´ı Bilgisayar Programcılığı mezuniyetinden Eğitim Fakültesinde Dr. Öğretim Üyeliğine kadar yükselten, ikbal merdivenlerini bir bir çıkaran mevcut yönetim eleştirilerin oodağında?

Şarkışla MYO´da yeni açacağınız Eczane Hizmetleri Bölümü´nde Matematik ile ilgili ders müfredatlara gore 2 saat veya en fazla 4 saat olacaktır. Eczane Hizmetleri Programında Matematik  dersi çok lüzumlu da görülmemektedir. Kaldı ki Şarkışla MYO´nun diğer bölümlerinde ders saatini dolduramayan yahut bölümü öğrenci alımını durduğu için ders yükü olmayan hocalar olduğu bilinmektedir. Ders yükü olsa bile 2 veya 4 saat Eczane Hizmetlerinde de derse girmesi mümkünken Eczane Hizmetleri Bölümüne ?Matematik? mezunu veya ?İktisadi İdari Bilimler Fakültesi? mezunu almayı neyle açıklayacaksınız?

En acil ve gerekli durumlarda insanları kadro yok imkanı yok diye türlü ayak oyunlarıyla püskürten yönetimin Cumhurbaşkanı´nın Sivas için üniversiteye tahsis ettiği kadroları istediği gibi istediğine kullanması, istemediğine kullanmaması  nedir? Ne anlama gelmektedir?

Şarkışla Aşık Veysel MYO

Eczane Hizmetleri Bölümü/Eczane Hizmetleri Programı

Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

   

Matematik lisans mezunu olup, Matematik Anabilim Dalında yüksek lisans yapmış ve belgelendirmek kaydıyla yüksek lisans sonrası en az 5 yıl tecrübesi bulunmak.

 

Şarkışla Aşık Veysel MYO

Eczane Hizmetleri Bölümü/Eczane Hizmetleri Programı

Öğretim Görevlisi (Ders
Verecek

   

İİBF ve dengi fakültelerden lisans mezunu olup, Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği Anabilim Dalında yüksek lisans yapmış olmak.

İlanla ilgili bağlantı adresi:

https://ilan.memurlar.net/ilan/49375/cumhuriyet-universitesi-ogretim-elemani-alim-ilani.html

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —