TUHAF İLİŞKİLER AĞI!

TUHAF İLİŞKİLER AĞI!

PANDEMİ sırasında DEVLETİN toplu bir araya gelmeleri resmi yazılar ve beyanatlarla yasaklamasına rağmen, toplu bir araya gelmede FETÖ izlerine rastlandı.

SPHM

Ankara´da geçen ay bir emniyet müdür yardımcısı ile bir komiserin kiraladıkları bir çiftlik evinde parti düzenlendiği ortaya çıkmıştı. Covid-19 pandemisi sırasında yaşandığı anlaşılan bu olay, sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkmış, sonrasındaki tepkiler ve eleştiriler neticesinde Ankara Valiliği´nce polis müdürü ile komiserin görevden el çektirildiği duyurulmuştu.

ORTAYA ÇIKAN YENİ BİLGİLER

?Buraya kadar idari olarak önemli ancak bundan sonraki bilgiler çok daha dikkat çekici.

Çiftlik evi skandalına karışan F.E., mesleğinin ilk yıllarında yine Ankara´da görevli. Görev yeri, yine Asayiş Şubesi bünyesindeki Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği´de ekip amiri. Aslında Asayiş Şubesi´ne ve görevlerine hiç yabancı değil.

Zaman içinde rütbe alan F.E. daha sonra emniyet teşkilatında zorunlu olan doğu görevini yapmak amacıyla Diyarbakır´a gitti. 15 Temmuz sürecinden sonraki dönüşünde ise F.E., Emniyet Genel Müdürlüğü´nün en özel birimlerinden Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmaya başladı.

Bu birimde çalışacak personelin özel olarak araştırma ve incelemesi yapılır. Değerlendirmesi yapılan seçme personel TEM Dairesi´nde görev yapar. Ayrıca TSK´daki FETÖ´cülerin tek tek tespit edildiği ?ankesör soruşturmaları? ile terör örgütlerine yönelik soruşturmalar TEM Dairesi´nin görev alanındadır.

Diyarbakır´dan dönen F.E.´nin TEM Dairesi´nde çalıştığı dönemde ilginç bir gelişme yaşandı.

Yine hatırlayalım; 2018´de MİT´e giden ve Garson kod adı verilen FETÖ itirafçısı, emniyetten temin edilen yaklaşık 270 bin polisin kimlik bilgilerinin içinde bulunduğu SD kartları teslim etmişti. SD kartlarda yapılan incelemelerde teşkilat mensubu hemen hemen tüm polislerle ilgili FETÖ´nün özel kodlamalar yaptığı ortaya çıkmış ve çok sayıda polis ihraç edilmişti.

İşte TEM Dairesi gibi çok kozmik bir birimde görev yapan F.E.´nin, Garson´un teslim ettiği şifreli listedeki karşılığının ?C? olduğu ifade ediliyor.

FETÖ´nün ?C? şifresinin karşılığı ise; ?örgütte iken uzaklaşmış, örgütle bağı kesik kişiler? için kullanılan kod olarak resmi kayıtlarda yer alıyor??

 



Anahtar Kelimeler: TUHAF İLİŞKİLER