TUHAF İLİŞKİLER AĞI!

TUHAF İLİŞKİLER AĞI!

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına karşı başlatılan büyük operasyon gözleri yeniden SİVAS’a çevirdi. 15 Temmuz öncesi pek çok Mülki İdare Amirinin adeta üs olarak kullandığı konaklar ve buradaki buluşmalar incelenmeyi bekliyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ, Fetö’yü 10 yılı aşkındır deşifre etmeye devam ediyor. 15 Temmuz öncesi de bu yapının kodlarını bir bir kamuoyuna ifşa eden SİVAS POSTASI, bu yapının pek çok zulmünü görmesine rağmen yayınlarından taviz vermemesi ile takdir toplamıştı.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan FETÖ KAYMAKAMLARI operasyonu gözleri yeniden SİVAS’a çevirdi. 15 Temmuz hain girişimi öncesinde özellikle İNÖNÜ KONAĞI ve OSMAN AĞA konağında pek çok MÜLKİ İDARE AMİRİNİN özel odalarda görüşmeler yaptığı biliniyor.

O zamanlarda herkesin bu görüşmelerden haberdar olduğu bilinirken, her ne hikmetse devletin üst birimine detayların aktarılmadığı sanılıyor.

MÜLKİ İDARE AMİRLERİNE ayrılan özel “rezerve odalarda” nelerin yaşandığı merak edilirken, FETÖ yapılanmasının derdest edilmesi noktasında SİVAS’ın da mercek altına alınması gerektiği yorumları yapılıyor.

 



Anahtar Kelimeler: TUHAF İLİŞKİLER !