Tarih: 24.06.2016 01:44

Tummadan Tummaya Fark Var!

Facebook Twitter Linked-in

 

Mahallelerin ?ŞERİF TAYTIS?ları olan, bir cümle toplantı ve kabullerde, mevcutlu bir şekilde bulunan şehrimiz muhtarlarının, SİVAS POSTASI´nın ?dummalı? haberine çok alındıkları bilgileri haber merkezimize ulaştı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Turan KOÇ, gazetemize  uzun uzadıya bir mektup yazarak, Sıcak Çermik´te sadece dummadıklarını, bir takım kararlar alarak şehrin menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını belirtti.

?Dummadan dummaya fark var? darbı meseli üzerine düşünce geliştiren KOÇ´un, eşkiyalar ve haramiler ile cenk ettiklerini dile getirmesi ise manidar bulundu.

KOÇ´un hangi haramilerden ve eşkıyalardan bahsettiği ise muamma olarak kayıtlara geçti.

Modern çağın eşkıyalarının kılık değiştirip değiştirmediğinin bilinip bilinmediği merak edilirken, Muhtarlar Derneği Başkanı Turan KOÇ ve arkadaşlarının en kısa zamanda, mücadele ettikleri ?rantçıları, eşkıyaları, deccalları, haramileri? açıklaması bekleniyor.

Eşkıyaların artık şehirlerde ve içimizde olduğu su götürmez bir gerçek iken, kılık kıyafeti yerinede olan eşkıyalar ile anlı şanlı muhtarlarımızın mücadele edip etmedikleri ise merak konusu.

Şener ŞEN´in başrollerini oynadığı ?EŞKİYA? filmini izleyip, ?KEJE? ye olan iki kişinin aşkınından hangisinin büyük olduğu ve Şener Şen ile onu ihbar eden arkadaşından hangisinin eşkıya olduğunu çözmesi durumunda, şehre inen eşkıyaları da çözeceği ümit ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —